Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Numsy Original 3 White Noise Machine Baby - Witte • Numsy Original 3 White Noise Machine Baby - Witte Ruis Apparaat

  Numsy Original 3 White Noise Machine Baby - Witte Is het slapen van je baby elke keer weer een drama? Leer je baby eindelijk doorslapen met white noise! White noise is wetenschappelijk bewezen effectief! Het is een kalmerende ruis die een hele rustgevende werking heeft op baby’s en hen zo helpt lekker te slapen! Wil je het eens proberen? Onze Numsy Original 3 is hét ideale instapmodel!

  Help je baby lekker te dromen op een natuurlijke, maar effectieve manier.

  Jouw voordelen:
  ✓ Wetenschappelijk bewezen effectief.
  ✓ Nieuw: keuze uit 21 geluiden, inclusief white noise en hartslag geluiden.
  ✓ Draadloos te gebruiken en daarom zeer handig voor onderweg!
  ✓ Nieuw: Bevat rustgevend rood-oranje ademend licht.
  ✓ Geleverd met handig ophangkoord.
  ✓ Timer met 15/30/60 minuten of continu (nieuw: 14 uur aan een stuk) afspelen.
  ✓ Ook effectief voor oudere kinderen en volwassenen met slaapproblemen! Jullie stukje thuis overal mee naar toe
  Eenmaal white noise, is overal white noise. Je zal versteld staan hoe erg je baby van het geluid gaat houden. Daar heeft Numsy aan gedacht bij het ontwerp van de Original 3: de verbeterde versie van de Original. Het bevat een stijlvol en compact design zodat eenvoudig is op te bergen en mee te nemen. Daarnaast is het uitgerust met een sterke batterij en kan het dus draadloos gebruikt worden. Handig tijdens een lange autorit of een dutje in de wandelwagen!

  21 natuurlijke geluiden
  Van white noise is bewezen dat het effectief is, maar er zijn ook andere geluiden die heel goed kunnen werken om helemaal ontspannen in slaap te vallen. Welk geluid het beste werkt voor jou of je baby is geheel persoonlijk. Om je meer keuzes te bieden, bevat de Original 3 nu nog meer rustgevende geluiden die heerlijk zijn om op de achtergrond af te spelen zoals: witte ruis-, oceaan-, ventilator-, hartslaggeluiden en meer!

  Meedeinen op ademend licht
  De reis naar dromenland wordt nog specialer als je kindje wordt begeleid door heerlijk ontspannen ademend licht. Het licht van de Original 3 is nu rood-amber wat beter en rustgevender werkt dan het voorgaande blauw licht. De oude Original bevatte blauw licht wat overigens geen blue light is!

  Krijg 30 dagen slaapgarantie bij Numsy!
  Bij Numsy staat jouw slaapkwaliteit en die van je baby centraal. Het doel is jullie helpen aan een optimale nachtrust door jullie een natuurlijk hulpmiddel te bieden. Bij Numsy zijn ze overtuigd van de werkzaamheid, maar het begrijpelijk dat jij nog wat gereserveerd bent. Geen probleem! Bij Numsy krijg je standaard 30 dagen slaapgarantie. Zo kun je het proberen, zonder dat je ergens aan vastzit.

  Neem afscheid van slapeloze nachten
  Goede voeding is belangrijk, maar goed slapen net zo min! Helaas is slaap bij baby´s (en vaak ook bij volwassenen) juist een groot aandachtspunt. Het komt vaak voor dat baby’s niet goed slapen om uiteenlopende redenen. Behalve rust, regelmaat en reinheid bieden, kan een extra hulpmiddel soms erg prettig zijn. Numsy biedt je een natuurlijke hulpmiddel om zo de nachtrust van je baby en uiteindelijk ook niet van jou optimaal te laten verlopen. Dat wil jij toch ook?

  Meer informatie over white noise en de verschillende modellen van Numsy vind je onderstaand. VEELGESTELDE VRAGEN Is white noise effectief?
  Mocht je twijfelen of white noise echt werkt, dan kunnen we je maar één goed antwoord geven: JA! Het is wetenschappelijk bewezen dat white noise helpt om beter in slaap te vallen. Dat komt omdat de ruis rustgevend is zodat de hersenen en het lichaam lekker kunnen ontspannen. En terwijl de hersenen de kalmerende en positieve geluiden opnemen, kunnen andere omgevingsgeluiden moeilijker binnendringen. Zo kan je kleintje lekker blijven dromen, ook wanneer je per ongeluk veel lawaai maakt. Werkt white noise ook voor oudere kinderen en/of volwassenen?
  Ja zeker! Ook oudere kinderen en volwassenen vinden makkelijker hun weg naar dromenland als ze meedeinen op de rustgevende ruis van white noise. Behalve white noise bevatten de apparaten van Numsy ook andere rustgevende geluiden zoals regen, waterval, oceaan, vogels, krekels en nog veel meer. Zo kun je altijd wel een geluid vinden die jou helpt ontspannen in slaap te vallen en niet meer te letten op omgevingsgeluiden zoals een snurkende partner.

  Hoe lang werkt de Original 3 draadloos?
  De Original 3 is draadloos te gebruiken, zo kun je het overal inzetten als je kindje moeite heeft met in slaap vallen. Dankzij de krachtige batterij kan de Original 3 tot wel 36 uur draadloos afspelen (met een auto-shut down timer na 14 uur voor veiligheid)! Handig voor onderweg!

  Is het rood/blauw ademend licht gevaarlijk?
  Blauw licht was in de voorganger aanwezig maar nee, het is niet hetzelfde als “blue light” wat melatonine afremt. Het blauwe licht is absoluut niet gevaarlijk. Alle features van Numsy’s white noise apparaten, zoals het licht of de geluiden, worden met zorg uitgezocht en samengesteld. Hierbij worden straling en andere gevaarlijke invloeden altijd vermeden. Het rood-amber gekleurde licht van de Original 3 is erg kalmerend en ontspannen voor jouw kleintje. Wil je het niet? Dan kun je het licht gewoon uitzetten.

  Welke geluiden heeft de Original 3?
  De Original 3 is nu uitgerust met de meest effectieve 21 natuurlijke geluiden zoals: meerdere white noise, hartslag, oceaan en meer! Wil je graag nóg meer keus? Bekijk dan eens de Numsy Mini, Calm, Move of Touch.

  Heeft de Original 3 een timer?
  Ja! Je kunt de Original 3 continu (14 uur) laten afspelen of 15, 30 of 60 minuten.

  Zijn er andere kleuren licht?
  Nee. De Original heeft alleen rustgevend rood-amber licht. Wil je graag meer kleuren? Bekijk dan de andere modellen: De Numsy Calm, Rest en Lumi.

  Bevat de Original 3 ook baarmoedergeluiden?
  De Original 3 bevat nu naast white noise ook hartslag geluiden! Wat krijg ik allemaal bij de Numsy Original 3?
  Behalve een prachtig designed white noise apparaat, krijg je nog een USB-kabel, duidelijke handleiding in het Nederlands, klein cadeautje en een e-book met tips en informatie over witte ruis. Tevens biedt Numsy een groot platform bomvol informatie over slaap voor jong en oud. Daarnaast krijg je toegang tot de bruisende community waar je slaaptrainingen en -cursussen kunt vinden van slaapcoaches en in contact kan komen met andere ‘lotgenoten’ die ook last hebben van slaapproblemen.

  De oplossing voor een fijne nachtrust is heel dichtbij. Probeer Numsy’s white noise en start met dromen!

  27,95 27,95


  Titel: Numsy Original 3 White Noise Machine Baby - Witte
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9200000116695778


   

Is het slapen van je baby elke keer weer een drama? Leer je baby eindelijk doorslapen met white noise! White noise is wetenschappelijk bewezen effectief! Het is een kalmerende ruis die een hele rustgevende werking heeft op baby’s en hen zo helpt lek....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top