Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Pettadore Nutri Fresh - Voerautomaat Kat/Hond - Sm


 • Pettadore Nutri Fresh - Voerautomaat Kat/Hond - Sm
  Pettadore Nutri Fresh - Voerautomaat Kat/Hond - Sm De smart Nutri Fresh voerautomaat van Pettadore is een slimme voerbak voor katten en honden. De automatische voerbak heeft een app en een droogvoer-reservoir van 2.6 liter. De app geeft de mogelijkheid een wekelijks eetplan in te stellen met 0 tot 10 instelbare voedermomenten. Je kunt een belletje aan of uitzetten bij een voeding en een enkele voeding op afstand extra toedienen. De Voerautomaat is zo ontwikkeld dat het voer in optimale verse staat blijft dankzij een vochtontrekker. App-bestuurbaar De Pettadore smart voerbak is via jouw smartphone bestuurbaar en weergeeft hierop het instelbare eetplan en instellingen. Zo krijg je een melding wanneer de voeding is toegediend of bijna op is. In de app kun je ook handmatig de smart voerautomaat een extra voeding toe laten dienen. Jouw katten of honden krijgen dan direct een belletje te horen. Hierdoor weten ze precies wanneer het eten toegediend wordt, deze kun je echter ook uitzetten.
  Veilig weg van huis Het aanschaffen van een automatische voerbak zonder smart Wi-Fi functie kan gevaarlijk zijn voor jouw katten of honden. Wanneer je een dag van huis weg bent kan het zomaar zijn dat jouw voerbak vast raakt door opstopping of stopt met werken. Door een smart technologie voerbak aan te schaffen die verbonden is met jouw telefoon via een app weet je direct of de automatische voerbak werkt en of een voeding goed is toegediend. De automatische voerbak van Pettadore voorkomt verstoppingen door middel van lasers en een speciale rotatietechniek. Hierdoor kun je veilig weg van huis zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van jouw honden of katten. De smart voerbak heeft de mogelijkheid batterijen te gebruiken, mocht de stroom uitvallen heb je de back-up batterijen die in werking worden gezet.
  Voordelen: ◉ App-bestuurbaar (Google Assistent, Amazon Alexa compatible) ◉ Vochtontrekker voor optimaal behoud van smaak en versheid ◉ Wekelijks voedingsplan in de app ◉ Voeding notificatie ◉ Te veel voeding notificatie ◉ Bijna leeg notificatie ◉ Verstopping uitgesloten door lasertechnologie ◉ Verstopping uitgesloten door rotatietechniek ◉ Geschikt voor honden en katten ◉ Belletje bij voeding in of uit te schakelen ◉ Ook zonder telefoon voeding toe te dienen ◉ Voeding-capaciteit voor meerdere dagen ◉ Voedingsreservoir: twee komma zes ◉ Simpel te installeren ◉ Meegeleverde applicatie
  Schoonmaken en gebruik De automatische voerbak van Pettadore is gemakkelijk in gebruik. Het voedingsreservoir is een aparte bak in de behuizing. Zo kun je gemakkelijk de bak eruit halen om vervolgens de binnenkant simpel schoon te maken. De slimme voerbak bespaard tijd door automatisch portie’s voor je af te meten en toe te dienen. Je hoeft enkel eens in een aantal dagen de automatische voerbak bij te vullen.
  Gezond voor jouw katten en honden De Pettadore Nutri Fresh smart voerautomaat is gezond voor jouw katten en honden. Veel katten en honden in nederland hebben last van overgewicht. Ze weten namelijk zelf niet wanneer ze te veel eten. De automatische voerbak zorgt ervoor dat jouw katten en honden precies het benodigde aantal porties toegediend krijgen. Één portie staat gelijk aan ongeveer 5 gram. Het aantal porties per toediening is aan te passen in de app. Toch kan dit per droogvoer verschillen en is het aangeraden het zelf na te meten.
  Inhoud Verpakking: ✦ 1 x Smart voerbak Nutri Fresh ✦ 1 x Aansluitbakje ✦ 1 x USB 5V/1A kabel ✦ 1 x Handleiding (Engelstalig, voor overige talen zie link in handleiding)
  Specificaties: √ Merk: Pettadore √ Materiaal: Plastic, BPA vrij √ Kleur: Wit, Grijs √ Gewicht: 1550 gram √ Afmetingen: 19cm x 19cm x 32cm √ Inhoud waterreservoir: 2.6 liter √ Smart technologie: Meegeleverde app (Google Assistant, Amazon Alexa compatible) √ Power input: DC 5V/1A √ Overige attributen: Mogelijkheid voor batterijen als back-up √ Communicatie: Wi-Fi √ Voedingsplan: Dagelijks instelbaar voor een week √ Geschikt voor honden: Ja √ Geschikt voor katten: Ja
  ℹTip: Bekijk ook de smart drinkfontein Hydrate Compact van Pettadore voor optimale gezondheid van jouw huisdieren. ℹLet op: Stop er geen andere producten of voorwerpen in behalve droogvoer voor katten of honden. Natvoer is niet mogelijk in de automatische voerbak.

  99,99


  Titel: Pettadore Nutri Fresh - Voerautomaat Kat/Hond - Sm
  Prijs: € 99,99
  Productcode: 9200000127613311


   

De smart Nutri Fresh voerautomaat van Pettadore is een slimme voerbak voor katten en honden. De automatische voerbak heeft een app en een droogvoer-reservoir van 2.6 liter. De app geeft de mogelijkheid een wekelijks eetplan in te stellen met 0 tot 1....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top