Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Happy Soul 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwa • Happy Soul 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwangerschap - Bekkenband - Inclusief Professionele Bekkenoefeningen - Verstelbaar - Beige

  Happy Soul 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwa Wees lief voor jezelf; je draagt een wondertje in je buik of hebt je wondertje al op de wereld gezet.
  Gun jezelf ondersteuning, verlichting en een krachtig, gezond bekkengebied tijdens en na deze mooie, maar ook fysiek- en mentaal intense periode.

  Inclusief professionele oefeningen voor het bekkengebiedBij de zwangerschapsband ontvang je professionele oefeningen voor het bekkengebied. Deze oefeningen zijn samengesteld door bekkentherapeuten en veilig uit te oefenen op je eigen tempo.

  De voordelen van de Happy Soul buikbandVerlichting bij het gewicht van je buikMinder uitrekking van de huid (= minder striae)Verlichting bij (lage) rugpijnVerlichting van een pijnlijk schaambeenMinder last van een harde buikLifting van de billenVerbeterde lichaamshoudingBetere nachtrustVolledige ondersteuning van je buik en onderrug2 in 1 functie; prenatale- en postpartum ondersteuningVerstelbaarBoven en onder de kleding te dragenGemaakt van ademend mesh materiaal dat irritatie en wrijving voorkomtWasbaar op een handwasprogrammaInclusief professionele oefeningen, samengesteld door bekkentherapeuten Kies voor (een) Happy Soul en geef jezelf dit stukje selfcare dat je verdient!


  Happy Soul® staat voor 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Neem gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of problemen met het product. Wij waarderen je feedback en gebruiken dit om onze producten en service te verbeteren.

  19,95


  Titel: Happy Soul 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwa
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000044579288


   

Wees lief voor jezelf; je draagt een wondertje in je buik of hebt je wondertje al op de wereld gezet.
Gun jezelf ondersteuning, verlichting en een krachtig, gezond bekkengebied tijdens en na deze mooie, maar ook fysiek- en mentaal intense periode.
....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top