Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Stoelpoot Doppen – met Anti-Kras Vilt – Stoelpoot


 • Stoelpoot Doppen – met Anti-Kras Vilt – Stoelpoot
  Stoelpoot Doppen – met Anti-Kras Vilt – Stoelpoot Heb je ook altijd last van vervelende krassen en luidruchtige stoelen of wil jij dit juist voorkomen? Dan zijn wij de oplossing voor jou! Wij zijn de stoelpootdoppen. Wij beschermen jouw vloer en oren tegen krassen, geluid en andere beschadigingen. Wij zijn gemaakt van extra sterke siliconen die ervoor zorgen dat wij klemvast aan jouw stoelen vastzitten. Eveneens zijn wij flexibel waardoor ieder van ons makkelijk te bevestigen is. Het zachte vilt aan de onderkant zorgt ervoor dat jouw vloer krasvrij blijft. Ook is ons design op een dusdanige manier vormgegeven dat wij op elk stoeldesign uitstekend uit de verf komen.

  Kras- en geluidvrij!
  Wij zorgen ervoor dat er geen krassen meer kunnen ontstaan op alle soorten vloeren. Wij zijn uitgerust met een extra laag vilt die ervoor zorgt dat stoelpoten geen krassen meer kunnen maken. Eveneens zorgt de vilt ervoor dat het geluid van schuivende stoelen verleden tijd is. Geschikt voor alle ronde stoelpoten.
  Iedereen van ons is te gebruiken op vrijwel alle stoelen met een ronde poot. Wij zijn zo vormgegeven dat deze probleemloos aansluiten op ieder interieur en wij ons dus aanpassen aan jou. De zwarte kleur zorgt ervoor dat jouw stoelen hun stijlvolle look blijven behouden. Van een modern interieur tot aan een klassiek interieur, iedere interieur stijl past bij ons.

  Stoelpootdoppen:
  ✅ Anti-kras laag
  ✅ Geen geluid van schuivende stoelen
  ✅ Stevige houvast aan jouw stoelpoten
  ✅ Anti-slip laag
  ✅ Eenvoudige bevestiging
  ✅ Geschikt voor alle type vloeren
  ✅ Stijvol design

  Jouw maathulp.
  Wij passen het best op stoelpoten met de maten: 17-22mm. Door simpelweg de diameter van jouw stoelpoot te meten ben je er snel achter of wij geschikt zijn voor jouw stoelen. Wanneer deze maat 1 á 2 mm afwijkt van de aangegeven maat, zullen wij alsnog probleemloos aansluiten op jouw stoelen.

  Specificaties:
  ▶️ Inhoud Verpakking: 24 x stoelpootdoppen
  ▶️ Gewicht: 0.200 kg
  ▶️ Afmetingen: 2.5 cm x 2.5 cm
  ▶️ Kleur: Zwart 100% NIET-GOED-GELDTERUG GARANTIE
  Dit product valt binnen onze 100% tevredenheidsgarantie. Wat betekent dit?
  Wanneer een product binnen deze garantie valt zal bij een retour het geld terug worden overgemaakt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Druk op de winkelwagen zodat wij kunnen doen wat we leuk vinden, jouw vloer beschermen tegen krassen en jouw stoelen muisstil laten verschuiven.

  5,95


  Titel: Stoelpoot Doppen – met Anti-Kras Vilt – Stoelpoot
  Prijs: € 5,95
  Productcode: 9300000014700139


   

Heb je ook altijd last van vervelende krassen en luidruchtige stoelen of wil jij dit juist voorkomen? Dan zijn wij de oplossing voor jou! Wij zijn de stoelpootdoppen. Wij beschermen jouw vloer en oren tegen krassen, geluid en andere beschadigingen. ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top