Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LifeGoods Luchtontvochtiger - Ontvochtigd 450ML Pe


 • LifeGoods Luchtontvochtiger - Ontvochtigd 450ML Pe
  LifeGoods Luchtontvochtiger - Ontvochtigd 450ML Pe Voorkom bacteriën, schimmels of allergenen in huis en gebruik de 2-in-1 luchtontvochtiger / luchtreiniger van LifeGoods. Het apparaat is ontzettend zuinig (40W). Je kunt deze dus 24/7 gebruiken in elke ruimte, zelfs de slaapkamer. Per dag filter je tot 450 ml vocht uit de lucht! In het waterreservoir zit een 7-kleurige LED lamp die je aan kunt zetten voor sfeerlicht. De luchtontvochtiger schakelt automatisch uit voordat hij vol zit en licht dan rood op. Voor het beste resultaat plaats je de luchtontvochtiger in een ruimte van 10 – 20 m² met een kamertemperatuur tussen de 8°C en 40°C.

  2-in-1 luchtreiniger- en ontvochtiger
  De luchtontvochtiger van LifeGoods verlaagt in hoog tempo de luchtvochtigheid in elke ruimte. Daarnaast verwijdert de luchtontvochtiger ook schimmels, bacteriën en allergenen! De filter achterin het apparaat verwijdert stof en zuivert het water. De luchtontvochtiger laat geen geurtjes of vlekken achter. Ideaal bij allergieën en vochtige ruimtes!

  LED-sfeerlamp
  Creëer een sfeervolle ruimte met de 7-kleurige LED-lamp die het waterreservoir verlicht! Met een druk op de knop kies je gewenste kleur. Je kunt de LED-lampjes de hele nacht aan laten staan, maar uiteraard ook uit zetten. Als de watertank 70% vol is gaat automatisch het rode licht aan om je te waarschuwen de tank te legen.

  LifeGoods Luchtontvochtiger
  ✔ Ontvochtigd tot 450 ml per dag
  ✔ Verwijdert bacteriën, schimmels en allergenen
  ✔ Automatische uitschakeling
  ✔ Sfeervolle LED-nachtlamp
  ✔ Energiezuinig

  Ontvochtigd 450 ml per dag
  De luchtontvochtiger heeft een groot waterreservoir met een capaciteit van 1000 ml. Je hoeft daardoor niet elke dag het reservoir te legen. De luchtontvochtiger vangt bij 30°C en 80% luchtvochtigheid maximaal 400-450 ml water per dag op.

  Automatische uitschakeling
  Om te voorkomen dat de luchtontvochtiger overstroomt gaat hij automatisch uit als het waterreservoir vol is. Als het reservoir voor 70% gevuld gaat een rood licht branden. Zodra het reservoir helemaal vol zit schakelt hij volledig uit. Leeg het waterreservoir simpelweg in de gootsteen en zet de luchtontvochtiger weer aan!

  Voor ruimtes van 10 – 20 m²
  Voor het beste resultaat plaats je de luchtontvochtiger in een ruimte tussen 10 – 20 m². Gebruik hem dus in kleine ruimtes zoals de bijkeuken, maar ook in grotere ruimtes zoals de slaapkamer! De gewenste kamertemperatuur is tussen 8°C en 40°C. De luchtontvochtiger zal niet goed werken bij kamertemperaturen onder 5°C of onder 45% luchtvochtigheid. Er zit dan te weinig vocht in de lucht.

  Compact en energiezuinig
  De luchtontvochtiger van LifeGoods is lichtgewicht en compact. Alles bij elkaar weegt hij maar 1,3 kg! Je kunt de luchtontvochtiger hierdoor eenvoudig verplaatsen en opbergen. Met een verbruik van 40W is hij ook zeer energiezuinig. Je kunt de luchtontvochtiger dus zonder zorgen 24/7 aan laten staan!

  CE-markering
  Ook is de LifeGoods luchtontvochtiger helemaal veilig in gebruik. Het product heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie.

  Specificaties:
  ► Merk: LifeGoods
  ► Inhoud verpakking: 1x luchtontvochtiger – 1x handleiding
  ► Materiaal: PP, ABS
  ► Kleur: Wit
  ► ​Afmetingen: 25,60 x 15,= x 15,= cm
  ► ​Gewicht: 1,3 kg
  ► Snoerlengte: 1,2 m
  ► Voltage – Frequentie: DC 12V 3.5A | 50/60Hz
  ► Vermogen: 40W
  ► Capaciteit waterreservoir: 1000 ml
  ► Capaciteit luchtontvochtiging: 400-450 ml/dag (bij 30°C en 80% RH)
  ► Bereik: 10 – 20 m²
  ► Geluidsniveau: 39 dB
  ► Werktemperatuur: 15 – 30°C
  ► BPA-vrij: ja
  ► Veiligheidsklasse van stekker: 2
  ► Automatische uitschakeling: Ja
  ► Waterniveau-indicatie: Ja
  ► Signaal vol waterreservoir: Ja
  ► Minimale luchtvochtigheid: 45%
  ► Minimale kamertemperatuur: 5°C
  ► Luchtfilter: Ja

  Bestel nu de luchtontvochtiger van LifeGoods en zeg gedag tegen bacteriën, schimmels en allergenen!

  54,99 54,99


  Titel: LifeGoods Luchtontvochtiger - Ontvochtigd 450ML Pe
  Prijs: € 54,99
  Productcode: 9300000032744456


   

Voorkom bacteriën, schimmels of allergenen in huis en gebruik de 2-in-1 luchtontvochtiger / luchtreiniger van LifeGoods. Het apparaat is ontzettend zuinig (40W). Je kunt deze dus 24/7 gebruiken in elke ruimte, zelfs de slaapkamer. Per dag filter je t....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top