Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

U-Fit One Handtrainer 10 tot 60kg - Verstelbare Ha • U-Fit One Handtrainer 10 tot 60kg - Verstelbare Handgrip - Handknijper - Vingertrainer - Onderarm Grip Trainer - Zwart - Inclusief Ebook

  U-Fit One Handtrainer 10 tot 60kg - Verstelbare Ha Vergroot je gripkracht en haal nog meer uit je fitness routine. Grip training is een vaak vergeten onderdeel van krachttraining. Lees hier waarom een handtrainer effectief kan zijn voor jou!

  Wat kan ik met een knijphalter?
  Met een knijphalter of knijpveer train je de handen en onderarmen op grip en kracht. De knijphalter heeft twee poten, die verbonden zijn met een weerstandsveer. Door deze met één hand naar elkaar te knijpen, train je spieren in de handen en onderarmen. Ideaal voor sporters waarbij gripkracht essentieel is zoals bergbeklimmers, honkballers, turners, tennisers en krachtsporters. Ebook Instructies.
  Ontvang na aankoop direct een link om de instructies te downloaden. Plus toegang tot al onze ebooks vol oefeningen, tips en trainingsessies.

  Ontworpen om uw gripsterkte te vergroten.
  Er is niets in een typische sportschool dat te vergelijken is met deze heavy grippers. Bijna elk appartaat is niet alleen gemaakt om op uw onderarmen, vingers en polsen te richten en te isoleren. Dit betekent dat er geen kans is dat ze zo effectief zijn als deze heavy grippers. Daar naast is onze knijphalter ergonomisch ontworpen, zodat hij makkelijk in de hand ligt!

  De hulp die u nodig heeft bij revalidatie!
  Het trainen van de pols en onderarm kan helpen bij het herstel na operatie aan bijvoorbeeld de vinger of hand. Naast dit, zijn er vele andere aandoeningen waarbij een knijphalter kan helpen de revalidatie te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan; herstel bij artritis, een tenniselleboog, RSI, en carpaal tunnel. Niet alleen bij revalidatie is onze knijphalter geschikt, hij is ook goed te gebruiken in dagelijkse training om de bloedcirculatie te verbeteren.
  (NB: overleg altijd met uw huisarts en/of fysiotherapeut als u de knijphalter wilt gebruiken bij revalidatie.)

  Stressvolle tijden.
  We hebben op het moment allemaal wat meer stress. Stress zorgt voor onnodige gewrichtspijn, stijfheid en een verhoogde bloeddruk. Deze knijphalter is uitermate geschikt om de dagelijkse stress te ontbinden en de spieren te ontspannen. Ook voor mensen die dagelijks een langere tijd gebruik moeten maken van een toetsenbord en muis, is dit een ideale uitkomst om de spieren soepel te houden. Hoe de juiste sterkte te kiezen? 10-60kg (BEGINNER)
  Het is de juiste weerstand voor een beginner, met de verstelbare handtrainers bereid je je stap voor stap voor op het zware werk. Het is ook goed voor het verlichten van stress en herstelt uw handkracht. 45kg (INTERMEDIATE)
  Onze lichtste heavy grip handtrainer wordt al serieus werk voor beginners. Wij raden deze weerstand aan voor beginners met ervaring in lifting. Deze 45kg is een goede trainer om werksets met meerdere herhalingen te maken. 68kg (ADVANCED) Veel mensen zullen deze knijper niet zonder specifieke handtraining zomaar kunnen sluiten. Het jij als wat ervaring met krachttraining? Dan is dit een goede weerstand om mee te beginnen. 90kg (PROFESSIONAL) Het sluiten van deze handtrainer is een goed doel als je deelneemt aan een sport waar grijpkracht van belang is. Bijna niemand kan deze gripper sluiten zonder ervaring in griptraining. 113kg (ULTIMATE) De meeste wedstrijd krachtsporters krijgen deze gripper met geen mogelijkheid dicht. Er is veel specifieke griptraining nodig om deze handtrainer te sluiten. 136kg (HANDBREAKER) Wereldwijd zijn een maar een aantal tientallen mensen die deze handtrainer dicht kunnen knijpen, na veel specifieke grip training. Nu verkrijgbaar in verschillende kleuren!
  Naast de standaard zwarte editie komt U-Fit One nu ook met een groene, licht blauwe en roze variant. In het pakket : 1 Handtrainer(10kg-60kg), 1 Vinger stretcher

  11,98 11,98


  Titel: U-Fit One Handtrainer 10 tot 60kg - Verstelbare Ha
  Prijs: € 11,98
  Productcode: 9300000004791141


   

Vergroot je gripkracht en haal nog meer uit je fitness routine. Grip training is een vaak vergeten onderdeel van krachttraining. Lees hier waarom een handtrainer effectief kan zijn voor jou!

Wat kan ik met een knijphalter?
Met een knijphalter of....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top