Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Zwangerschapsband - Bekkenband - Babydrager - Zwan


 • Zwangerschapsband - Bekkenband - Babydrager - Zwan
  Zwangerschapsband - Bekkenband - Babydrager - Zwan Deze Faas® verstelbare zwangerschapsbuikband met elastische banden is een perfecte uitkomst voor zwangere vrouwen met klachten in de onderrug, die veel moeten staan en/of lopen.
  Ook is de bekkenband ideaal wanneer je meer ondersteuning wilt hebben tijdens jouw zwangerschap. Kan is sommige gevallen ook bijdragen aan en het beperken van striae of zwangerschapsstriemen. Deze handige zwangerschapsband kan bijdragen aan het voorkomen of beperken van rugpijn, waardoor je maximaal kunt genieten van deze bijzondere tijd. Aangenaam: Door de ingebreide verstevigde delen geeft de buikband warmte op je onderrug en ondersteunt het je buik, waardoor de druk op je rug afneemt. Discreet: Het naadloze ontwerp en de fijne stof maakt het mogelijk de band onzichtbaar te dragen, zelfs onder strakke kleding. Ondersteuning: De buikband is zo ontworpen dat deze met je meegroeit gedurende de zwangerschap en je blijft ondersteunen.

  13,99


  Titel: Zwangerschapsband - Bekkenband - Babydrager - Zwan
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9300000002833350


   

Deze Faas® verstelbare zwangerschapsbuikband met elastische banden is een perfecte uitkomst voor zwangere vrouwen met klachten in de onderrug, die veel moeten staan en/of lopen.
Ook is de bekkenband ideaal wanneer je meer ondersteuning wilt hebben ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top