Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Beko WTV8836XC01 - Wasmachine


 • Beko WTV8836XC01 - Wasmachine
  Beko WTV8836XC01 - Wasmachine Op zoek naar een wasmachine meteen normaal laadvermogen, HomeWhizz Bluetooth en stoomfunctie? Dan is de Beko WTV8836XC01 ideaal! Deze wasmachine van Beko zorgt ervoor met 1600 dat je was er aardig droog uit komt. Met een laadvermogen van 8 kg kan je redelijk wat was in een keer draaien en met de HomeWhiz functie stel je met gemak via Bluetooth het juiste wasprogramma in. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Beko WTV8836XC01! Met het superkorte Xpress-programma was je tot 2 kg wasgoed in 14 minuten.

  Voordelen ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor SteamCure™-technologie: geen voorbehandeling nodig van vlekken Daily Express: in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed wassen op 30 °C. Met het toerental van 1600 komt je was aardig droog uit de wasmachine Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
  ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.

  Zekerheid en garantie:
  Op deze wasdroogcombinatie krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement. HomeWhiz functie Ook Beko apparatuur wordt steeds slimmer, zo stel je via de HomeWhiz functie middels een app je favoriete wasprogramma in, controleer je de tijdsduur en download* je desgewenst nieuwe programma's! De wasmachine is te besturen via de app welke via bluetooth verbinding maakt. Maar kan ook nog via de regulier bedieningsknoppen worden ingesteld.

  SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Seamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen.

  Verschillende functies
  Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 15 minuten schone was te hebben. Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma's met een druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de uitstel-functie om zelf aan te geven wanneer je was klaar moet zijn.

  Daily Express™-programma Heb je weinig tijd maar zit de wasmand wel helemaal vol? Geen probleem. Met dit programma kan je in slechts 28 minuten een volle lading wasgoed wassen op 30 °C. Wanneer je geen volle was hebt kan je zelfs in 14 minuten tot 2kg wasgoed wassen op 30 °C. Dit is ideaal als je even snel tussendoor de was wilt doen.

  Programma's
  Daarnaast heeft de machine 15 programma's, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.

  449


  Titel: Beko WTV8836XC01 - Wasmachine
  Prijs: € 449,00
  Productcode: 9300000036789553


   

Op zoek naar een wasmachine meteen normaal laadvermogen, HomeWhizz Bluetooth en stoomfunctie? Dan is de Beko WTV8836XC01 ideaal! Deze wasmachine van Beko zorgt ervoor met 1600 dat je was er aardig droog uit komt. Met een laadvermogen van 8 kg kan je....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top