Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Norton 360 Deluxe - Beveiligingssoftware – 5 Appar


 • Norton 360 Deluxe - Beveiligingssoftware – 5 Appar
  Norton 360 Deluxe - Beveiligingssoftware – 5 Appar Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy voor het hele gezin, allemaal in één oplossing

  Realtimebescherming tegen bedreigingen
  Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigingen voor je apparaten en helpt je je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen wanneer je online gaat.

  Secure VPN
  Veiliger en anoniem surfen met een VPN (virtueel privénetwerk) zonder logboekregistratie. Gebruik versleuteling van bankkwaliteit om je informatie zoals wachtwoorden en bankgegevens veilig en privé te houden.

  Ouderlijk toezicht
  Beheer de online activiteiten van je kinderen. Zorg dat ze veiliger online kunnen gaan op hun pc's of smartphones.

  Wachtwoordbeheer
  Tools om je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens veiliger online te genereren, op te slaan en te beheren.

  50 GB cloudback-up voor pc
  Bewaar belangrijke bestanden en documenten als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware.

  SafeCam voor pc
  Waarschuwt je bij elke toegangspoging tot je webcam en helpt je ongeoorloofde toegang te blokkeren.

  Bescherming die zo krachtig is dat we een geldteruggarantie geven.
  We hebben zoveel vertrouwen in onze antivirus- en malwarebescherming dat je onze Virus Protection Promise erbij krijgt. Als je apparaat een virus oploopt dat we niet kunnen verwijderen, krijg je je geld terug.

  Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy voor het hele gezin, allemaal in één oplossing
  Norton 360 Deluxe biedt uitgebreide malwarebescherming voor maximaal 5 pc's, Macs, Android- of iOS-apparaten, Ouderlijk toezicht om je kinderen online te helpen beschermen, Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren, en Cloudback-up voor pc.

  Norton 360 Deluxe omvat ook een VPN voor 5 apparaten en SafeCam voor pc. Met Secure VPN kun je veiliger en anoniem op internet surfen, zelfs op openbare wifi, en SafeCam waarschuwt je voor ongeoorloofde toegang tot je webcam en helpt je deze te blokkeren.

  Norton Security wordt aangeboden via een abonnementsservice met een functie voor automatische verlenging die ononderbroken bescherming mogelijk maakt. De abonnementstermijn voor het eerste jaar heeft u reeds betaald.

  Dankzij de automatische verlenging hoeft u zich geen zorgen hoeft te maken over de vervaldatum. Uw Norton-abonnement wordt elk jaar automatisch verlengd, u hoeft niets te doen. We sturen u altijd een e-mail vóór uw aankomende verlenging. Het is daarom belangrijk dat uw contactgegevens up-to-date zijn. U kunt uw Norton-abonnement annuleren door u aan te melden bij uw account op www.norton.com. U kunt ook contact opnemen met Norton Support. Als u uw abonnement annuleert, annuleert u ook de factureringsfunctie voor automatische verlenging. Dit betekent dat uw abonnement niet wordt verlengd op de volgende verlengingsdatum. Uw Norton-bescherming loopt echter door tot het einde van uw huidige betaalde abonnementstermijn. Wilt u meer informatie over Norton Security?

  *Je koopt een terugkerend abonnement dat na 12 maanden automatisch wordt verlengd. Je moet je online registreren en je betaalgegevens opgeven om het te activeren. Je kunt de automatische verlenging van je abonnement op elk moment annuleren.

  *Dit product is enkel te retourneren wanneer deze ongeopend is en de sealing gesloten zit.

  27,95 27,95


  Titel: Norton 360 Deluxe - Beveiligingssoftware – 5 Appar
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9300000044698542


   

Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy voor het hele gezin, allemaal in één oplossing

Realtimebescherming tegen bedreigingen
Geavanceerde beveiliging met antivirus beschermt je tegen bestaande en opkomende online bedreigin....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top