Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Muggenvanger - Insectenlamp - mosquito killer - st


 • Muggenvanger - Insectenlamp - mosquito killer - st
  Muggenvanger - Insectenlamp - mosquito killer - st !!PAS OP!! namaak producten van enorm slechte kwaliteit worden verkocht. Dit product word uitsluitend verkocht door JML Commerce. Koopt u dit product bij een andere verkoper zal u een B-merk product ontvangen.
  Bestrijd muggen en andere vliegende insecten heel eenvoudig met de JML Commerce muggenvanger. Ideaal voor in huis, de slaapkamer of camping / caravan door het compacte design, is het makkelijk om de anti-muggenlamp overal te plaatsen. Het blauwe UV-licht lokt de insecten naar de lamp, waarna ze naar binnen worden gezogen en in de val zitten. Simpel en effectief! Zo heb jij geen last meer van vervelende zoemende insecten en muggen om je heen. Onze muggenvanger is anders dan andere insectenlampen, onze muggenvanger is gemaakt van duurzame kwaliteit waarbij de levensduur van het product anders is dan andere muggenlampen.

  De uv-lichtring trekt de vervelende prik muggen en andere kleine vliegende insecten aan. Zodra ze in de buurt komen, zuigt de krachtige aanzuigventilator de insecten naar binnen. Daar worden ze gevangen en kunnen hieruit niet ontsnappen. Voor een optimaal effect plaats je de Cyclone Pro anti-muggenlamp in een donkere slaapkamer, liefst een paar uur voordat je naar bed gaat. Het resultaat? Een heerlijke rustige nacht met de muggenlamp. De muggenlamp is voorzien van een krachtige ventilator.

  15,99


  Titel: Muggenvanger - Insectenlamp - mosquito killer - st
  Prijs: € 15,99
  Productcode: 9300000044885871


   

!!PAS OP!! namaak producten van enorm slechte kwaliteit worden verkocht. Dit product word uitsluitend verkocht door JML Commerce. Koopt u dit product bij een andere verkoper zal u een B-merk product ontvangen.
Bestrijd muggen en andere vliegende....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top