AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SMU4HAS48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser • Bosch SMU4HAS48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser

  Bosch SMU4HAS48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser De warmtewisselaar in de Bosch SMU4HAS48E onderbouw vaatwasser zorgt altijd voor de optimale temperatuur, waarbij de beladingssensoren van AquaSensor zorgen voor het beste waterniveau. Gebruik de SpeedPerfect+ functie om nog sneller te reinigen of de ExtraDroog functie om moeilijk te drogen vaat beter te drogen. Met de rackMatic en Flex korven ben je flexibel in het gebruik van je ruimte, en kan je de vaatwasser verbinden door middel van de HomeConnect app. Is de vaatwasser vies? gebruik dan het MachineCare programma.
  Voordelen HomeConnect app SpeedPerfect+ Beladingssensoren van AquaSensor Nadelen Beschikt niet over een intensieve zone

  SpeedPerfect, tot 65% sneller reinigen Heb je snel schone vaat nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan reinigen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste programma's. Handig als je minder tijd hebt.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
  HomeConnect, app op je smartphone Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.

  Kenmerken van de Bosch SMU4HAS48E
  HomeConnect - HalveBelading - ExtraDroog - SpeedPerfect+ - MachineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor - Resttijdindicatie - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Flex korven - EasySlide - Starttijdkeuze - EcoSilence drive - Kinderbeveiliging - AquaStop - rackMatic - Zelfreinigende zeefmet filtersysteem Programma's
  Eco50 °C,Auto45-65 °C,Intensief70 °C,Snel65 °C,Stil50 °C,Favoriet Home Connect,Extra Droog,Halve Belading,SpeedPerfect+ MachineCare Voorspoelen

  649


  Titel: Bosch SMU4HAS48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser
  Prijs: € 649,00
  Productcode: 9300000009892199


   

De warmtewisselaar in de Bosch SMU4HAS48E onderbouw vaatwasser zorgt altijd voor de optimale temperatuur, waarbij de beladingssensoren van AquaSensor zorgen voor het beste waterniveau. Gebruik de SpeedPerfect+ functie om nog sneller te reinigen of de....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top