0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Motorola Moto G30 - 128GB - Dark pearl


 • Motorola Moto G30 - 128GB - Dark pearl
  Motorola Moto G30 - 128GB - Dark pearl Motorola moto g30 maakt gebruik van geweldig quadcamerasysteem van 64-megapixel voor prachtige foto's in ultrahoge resolutie. Daarnaast biedt het een fantastich game ervaring en moeiteloos scrollen door de snelle vernieuwingsfrequentie. Met een nieuwe batterij heeft Moto G30 een telefoon die 2 dagen meegaat.
  Camera Motorola moto g30 zijn quadcamerasysteem van 64-megapixel legt scherpere, helderdere beelden vast met een ultrahoge resolutie en door de ultrawijdhoeklens past er 4x meer in het kader in vergelijking met een standaardlens. In de nacht hoef je nooit meer zorgen te maken want met de nachtmode kun je zelfs in omstandigheden met zeer weinig licht meer details uit het donker naar voren halen. Scherm Motorola moto g30 heeft een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz en daardoor is je beelscherm nog sneller en biedt het een soepele ervaring tijdens het gamen, kijken van films of videos. Het grootte scherm van 6.5 inches biedt een maximale kijkervaring.
  Accu Met de TurboPower 20 kan je na slechts 20 min opladen 12 uur lang gebruik maken van je telefoon. En met de batterij van 5000 mAh heb je een accu die meer dan twee dagen meegaat na één keer opladen. Prestaties De verbeterde prestaties door de processor van moto g30 zorgt er voor dat je moeiteloos kunt bewerken, sneller kunt delen en kunt genieten van games en video's met levendige graphics. Daarnaast is het mogelijk met 4G RAM om makkelijk en soepel te schakelen tussen meerdere geopende apps, zonder ook maar iets te missen.

  152,33


  Titel: Motorola Moto G30 - 128GB - Dark pearl
  Prijs: € 152,33
  Productcode: 9300000021262613


   

Motorola moto g30 maakt gebruik van geweldig quadcamerasysteem van 64-megapixel voor prachtige foto's in ultrahoge resolutie. Daarnaast biedt het een fantastich game ervaring en moeiteloos scrollen door de snelle vernieuwingsfrequentie. Met een nieuw....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top