Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Arctic Air | Compacte Aircooler


 • Arctic Air | Compacte Aircooler
  Arctic Air | Compacte Aircooler ✔ ZONDER CHEMICALIËN – Met de ingenieuze Hydro-Chill-technologie zorgt de water ventilator voor natuurlijk gekoelde en bevochtigde lucht zonder schadelijke chemicaliën.
  ✔ COMPACT & DRAAGBAAR – Dankzij de compacte afmetingen past de kleine luchtbevochtiger in elke kamer. Sluit het aan op het lichtnet of op een USB – de airco unit gebruikt weinig stroom.
  ✔ SELECTEERBARE FUNCTIES – De luchtkoeler heeft 7 selecteerbare moodlights en 3 koelniveaus die naar wens ingesteld kunnen worden om een feel-good oase te creëren.
  ✔ VEELZIJDIG GEBRUIK – De verplaatsbare airco creëert een koele comfortzone. Het apparaat kan gemakkelijk worden vervoerd en tijdens het reizen via een USB worden gebruikt.
  ✔ INHOUD VERPAKKING – 1x Arctic Air verplaatsbare aircooler met 3 verschillende koelniveaus en 7 selecteerbare moodlights, 1x USB-kabel (USB naar mini-USB), 1x stekker.
  Arctic Air – Compacte luchtkoeler met waterverdampingsfilter – bekend van tv! Met geavanceerde Hydro-Chill-technologie zorgt deze luchtbevochtiger voor natuurlijke koeling: de lucht wordt gekoeld en bevochtigd zonder chemicaliën. Door zijn compacte afmetingen is deze mobiele airco zonder slang gemakkelijk te vervoeren. De luchtkoeler wordt van energie voorzien via het lichtnet of een USB-aansluiting – de koeler verbruikt weinig stroom en kan gebruikt worden tijdens het reizen of kamperen. Met 3 verschillende koelniveaus en 7 selecteerbare moodlights, kan de miniventilator worden aangepast aan ieders individuele wensen. Het apparaat is bijzonder stil – wat ideaal is voor kantoren, slaapkamers of kinderkamers. De bediening is eenvoudig: vul de tank simpelweg met water. Het filter moet minimaal 3 minuten water opnemen voor gebruik, en dan is het mogelijk om 8 uur lang te genieten van koele lucht! De filters zijn eenvoudig verwisselbaar en apart verkrijgbaar. ONDERHOUDSINSTRUCTIES: Na gebruik moet de Arctic Air 10-20 minuten met een lege tank op het hoogste niveau werken, zodat het filter kan drogen. Het filter moet minstens elke 6 maanden worden vervangen. TIP: Koud water verhoogt het verkoelende effect en het is mogelijk om kleine ijsblokjes in het water te doen. Het grootste verkoelende effect wordt waargenomen in de directe omgeving van het apparaat. Productvoordelen in een oogopslag: Koelt effectief met verdampingstechnologie Geen chemicaliën Compact en makkelijk mee te nemen Energiebesparend, sluit simpelweg aan op lichtnet of USB Tot 8 uur koeling met één tank 3 Snelheden/koelniveaus en 7 selecteerbare moodlights met kleurverandering Inhoud: 1x Arctic Air luchtkoeler, 1x USB-kabel (USB naar mini-USB), 1x stekker

  28,39


  Titel: Arctic Air | Compacte Aircooler
  Prijs: € 28,39
  Productcode: 9200000132504240


   

✔ ZONDER CHEMICALIËN – Met de ingenieuze Hydro-Chill-technologie zorgt de water ventilator voor natuurlijk gekoelde en bevochtigde lucht zonder schadelijke chemicaliën.
✔ COMPACT & DRAAGBAAR – Dankzij de compacte afmetingen past de kleine luchtbevoc....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top