Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SMS6ZCI42E - Serie 6 - Vrijstaande vaatwasse • Bosch SMS6ZCI42E - Serie 6 - Vrijstaande vaatwasser

  Bosch SMS6ZCI42E - Serie 6 - Vrijstaande vaatwasse Deze Bosch SMS6ZCI42E vrijstaande vaatwasser is geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten dankzij de intensieve zone, stand en ExtraCleanZone. Heb je het liefst ook een betere droging van vaat? deze vaatwasser beschikt over PerfectDry met Zeolith voor een betere droging. Kies het Glas 40°C programma voor kwetsbare glazen of SpeedPerfect om tot 65% de tijdsduur van een programma te verkorten. Met de rackMatic en MaxFlex korven ben je flexibel met je ruimte, en je kan voor nog meer gemak de vaatwasser verbinden met de HomeConnect app. Voordelen PerfectDry met Zeolith HomeConnect app Glas 40°C programma Nadelen Beschikt niet over binnenverlichting

  Glasprogramma op lage temperatuur Veel glazen zijn kwetsbaar in de vaatwasser. Door het glasprogramma komen ook glazen stralend de vaatwasser uit. Het programma spoelt op 40°C en de droogtijd wordt verlengd voor een vlekkeloos resultaat. Glazen worden beschermt voor waterhardheid met de glasbescherming waarin je glazen kan vastleggen.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  HomeConnect, app op je smartphone Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  IntensiveZone, grondige reiniging Bij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
  PerfectDry, voor een betere droging Vocht wordt door de Zeolith droogmethode omgezet in warme lucht. De 3D air flow verdeelt de warmte gelijkmatig door de vaatwasser. Servies en plastic wordt op deze manier perfect schoon en droog. Met PerfectDry hoef je nu niet meer na te drogen bij plastic vaat.
  VarioLade, voor meer ruimte Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.

  Kenmerken van de Bosch SMS6ZCI42E
  HomeConnect app - Intensieve zone en stand - Glas 40°C programma - ExtraDroog - SpeedPerfect+ - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Doseerassistent - PerfectDry - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor - Anti-fingerprint - Resttijdindicatie - Max Flex korven - Extra Clean Zone - EasySlide - VarioLade - rackMatic - Starttijdkeuze - EcoSilence drive - Kinderbeveiliging - aquaStop - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Zelfreinigend filter Programma's
  Eco50 °C,Auto45-65 °C,Intensief70 °C,Snel60 °C,Snel45 °C,Glas40 °C,Stil50 °C,Favoriet Home Connect,Extra Droog,Intensive Zone,SpeedPerfect+ machineCare Voorspoelen

  929


  Titel: Bosch SMS6ZCI42E - Serie 6 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 929,00
  Productcode: 9300000023509860


   

Deze Bosch SMS6ZCI42E vrijstaande vaatwasser is geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten dankzij de intensieve zone, stand en ExtraCleanZone. Heb je het liefst ook een betere droging van vaat? deze vaatwasser beschikt over PerfectDry met....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top