Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

JML Commerce Muggenlamp - Muggenvanger - Insectenl


 • JML Commerce Muggenlamp - Muggenvanger - Insectenl
  JML Commerce Muggenlamp - Muggenvanger - Insectenl Opzoek naar een muggenvanger die echt effectief is? Door zijn 3 krachtige standen & automatische aan en uit schakelaar is dit echt de top of the bill! Zoek dan niet langer! Wij zijn opzoek gegaan naar een muggenvanger die echt effectief is! Velen hebben wij in ons assortiment gehad. Velen waren effectief maar niet zo effectief als deze! Dit is alweer de 3e generatie, de meest effectieve muggenvanger dit komt mede door zijn 3 verschillende standen en zijn automatische aan en uit lichtschakelaar. Nog krachtiger, wat resulteerd in nog effectiever! Met maar liefst 50m2 bereik word deze muggenvanger niet voor niks gezien als de meest effectieve muggenvanger!

  Bestrijd muggen en andere vliegende insecten heel eenvoudig met de JML Commerce Ultra muggenvanger. Ideaal voor in huis, zoals de slaapkamer. Maar ook zeker geschikt buitenshuis, zoals in de tuin/camping/caravan door het compacte design, is het makkelijk om de anti-muggenlamp overal te plaatsen. Het blauwe UV-licht lokt de insecten naar de lamp, waarna ze naar binnen worden gezogen en in de val zitten. Simpel en effectief! Zo heb jij geen last meer van vervelende zoemende insecten en muggen om je heen. De JML Commerce Ultra muggenvanger is anders dan andere insectenlampen, deze muggenvanger is Ultra effectief en beschikt over 3 verschilldende standen waarbij de laagste stand zeer stil is. Wel zo fijn als je wilt slapen! Bovendien gemaakt van duurzame kunstof dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en de levensduur enorm verbeteren.

  De blauwe lichtgloed trekt de vervelende prik muggen en andere kleine vliegende insecten aan. Zodra ze in de buurt komen, zuigt de krachtige aanzuigventilator de insecten naar binnen. Daar worden ze gevangen en kunnen hieruit niet ontsnappen. Voor een optimaal effect plaats je de JML Commerce Ultra anti-muggenlamp in een donkere slaapkamer, liefst een paar uur voordat je naar bed gaat. Het resultaat? Een heerlijke nachtrust! De muggenlamp is zeker ook buiten effectief voor bijvoorbeeld op de camping!

  Automatische Lichtsensor Blauw UV-Licht 3 Standen Laagste stand is zeer stil USB poort Ultra krachtig Prachtig Design

  39,99


  Titel: JML Commerce Muggenlamp - Muggenvanger - Insectenl
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000045775673


   

Opzoek naar een muggenvanger die echt effectief is? Door zijn 3 krachtige standen & automatische aan en uit schakelaar is dit echt de top of the bill! Zoek dan niet langer! Wij zijn opzoek gegaan naar een muggenvanger die echt effectief is! Velen heb....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top