Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 - NL/EN/F


 • Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 - NL/
  Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 - NL/ Maak met gemak verbluffende foto's en video's en verander ze in creatieve aandenkens en films die je voor altijd blijft koesteren.

  - De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en er is altijd ruimte om een persoonlijk tintje toe te voegen.
  - Speciaal voor jou worden automatisch gegenereerde creaties gemaakt en op je beginscherm gezet, de plaats waar je nieuwe foto- en videotrucs en technieken kunt ontdekken.
  - Vind video’s net zo gemakkelijk als foto’s dankzij automatische herkenning van personen en Slimme tags op basis van onderwerpen.
  - Je kunt moeiteloos foto's creëren, bewerken en ordenen met automatische inkleuring, onderwerpen selecteren met één klik, en nog veel meer.
  - Verbeter korrelige, bij weinig licht gemaakte videofragmenten via eenvoudig slepen en neerzetten.
  - Verwijder ongewenste objecten uit foto's, maak timelapse-video’s en meer met 78 bewerkingsopties met stapsgewijze instructies.
  - Deel je herinneringen via memes, collages, fotopresentaties en GIFanimaties, of bestel fotoafdrukken en geschenken rechtstreeks
  vanuit Elements.

  *Adobe Sensei is de technologie die intelligente functies in alle Adobe-producten aanstuurt om het ontwerp en de aanlevering van digitale ervaringen drastisch te verbeteren, met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning in een gemeenschappelijk kader.

  Bol.com is een officiële partner van Adobe

  99,95


  Titel: Adobe Photoshop & Premiere Elements 2021 - NL/
  Prijs: € 99,95
  Productcode: 9300000012357723


   

Maak met gemak verbluffende foto's en video's en verander ze in creatieve aandenkens en films die je voor altijd blijft koesteren.

- De AI-technologie van Adobe Sensei* bevat krachtige, geautomatiseerde opties waarmee je meteen aan de slag kunt en....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top