Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

MEDISCHE VERSTELBARE RUG HOUDING CORRECTOR | Corr • MEDISCHE VERSTELBARE RUG HOUDING CORRECTOR | Correctie voor Rug, schouders & Nek | Postuur Corrector | Rug corrector | Verstelbaar | Unisex

  MEDISCHE VERSTELBARE RUG HOUDING CORRECTOR | Corr Verminder uw Rugklachten in slechts 14 dagen. Behandel uw rugpijn met de Body2fit postuur corrector. De rugbrace zorgt ervoor dat je bovenlichaam in een natuurlijke houding wordt gebracht. Met resultaat minder pijnklachten. De oplossing voor Nek- & Rugpijn. Leven zonder pijn is nu mogelijk.

  Body2fit Medische Rug brace is speciaal ontworpen met premium materialen die ademen en zacht aanvoelen. De corrector is verstelbaar dankzij meerdere banden. Ideaal voor gebruik tijdens sporten, zoals lopen, joggen, voetballen, wandelen ect...
  Zorgt voor de correcte houding tijdens het autorijden of achter de computer ( Zittend werk ). Zowel op het werkt als thuis.
  De Body2fit Rug brace corrector verlicht niet alleen rugpijn maar ook nekpijn. Dit door de correctie van uw houding. In het begin voelt dit raar aan, maar na een paar dagen wordt je dit gewoon. De Rug Brace is voor 80-120cm borstomvang en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Meet alvast de borstomvang om er zeker van te zijn dat de rugbrace past. Gratis E-book 16 pagina's oefeningen voor rug, nek & schouders. Hoe gebruiken? Gebruik de brace in het begin niet langer dan 60min per dag.
  Na een week mag je de draagduur geleidelijk verhogen met 15 minuten per dag. In het begin kan het onwennig aanvoelen. Je lichaam is deze houding niet gewend. Maar dit is volkomen normaal. Voor het beste comfort is het aangeraden de Rugbrace te gebruiken boven een T-shirt. Bekijk de meegeleverde handleiding voor meer info. Voordelen Body2fit Rugbrace: ✅ Aangenaam draagcomfort.
  ✅ Zowel voor mannen & vrouwen.
  ✅ Volledig verstelbaar en afgewerkt met zachte binnenzijde - comfortabel & gemakkelijk te dragen.
  ✅ Gemaakt uit stevig materiaal. ( Scheurt niet, zoals andere goedkope merken )
  ✅ De volgende dag geleverd.
  ✅ Innovatief.
  ✅ Topservice.
  ✅ Orthopedisch aanbevolen.
  ✅ Gratis E-book 16 pagina's oefeningen voor rug, nek & schouders.

  Belangrijke info: ✅ Niet wassen met bleekmiddelen.
  ✅ Wassen op max. 30 graden.
  ✅ Niet gebruiken in de wasdroger.
  ✅ Voor 80-120cm borstomvang ( Meet uw borstomvang ) Blijf niet langer met de pijn zitten en bestel nu de Body2fit Rugbrace houding corrector.
  Met Bol select voor 23:59 besteld, morgen gratis in huis.

  39,95


  Titel: MEDISCHE VERSTELBARE RUG HOUDING CORRECTOR | Corr
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9300000002515745


   

Verminder uw Rugklachten in slechts 14 dagen. Behandel uw rugpijn met de Body2fit postuur corrector. De rugbrace zorgt ervoor dat je bovenlichaam in een natuurlijke houding wordt gebracht. Met resultaat minder pijnklachten. De oplossing voor Nek- & ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top