Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Adapter voor Samsung - 25W Snellader met USB-C Aan


 • Adapter voor Samsung - 25W Snellader met USB-C Aan
  Adapter voor Samsung - 25W Snellader met USB-C Aan Met deze snelle 25W oplader voor Samsung en andere apparaten met USB-C aansluiting is jouw mobiel binnen 35 minuten voor 80% opgeladen. Doordat de oplader is voorzien van Quick Charge 3.0 laad jij jouw Samsung Galaxy 20, Galaxy S11 of Galaxy S10 supersnel op. Dit werkt ook op andere smartphones die geschikt zijn voor snelladen, zoals de nieuwst smartphones van HTC, Huawei en Sony. De Samsung opladers en oplaadkabels van WISEQ worden uitvoerig getest, zijn CE-gecertificeerd en worden door echte specialisten geselecteerd. Dit betekent dat jij zorgeloos en veilig kunt opladen.

  Eigenschappen:
  Merk: WISEQ
  Spanning adapter: 3A / 25W
  USB: Type C
  Kleur: Zwart
  CE en QI gecertificeerd

  80% opladen binnen 35 minuten
  Ken je dat gevoel? Je moet zo weg, maar je ziet dat je smartphone bijna leeg is. Oh nee! Snel nog even opladen. Na ruim een half uur is je mobiel nog maar voor 18% opgeladen. Aan het einde van de avond zit jij weer zonder telefoon. Wie belt nu die taxi?! Met deze WISEQ 25W snellader is dat verleden tijd. Je laad jouw Samsung of Huawei in slechts 35 minuten voor maar liefst 80% op. Daarmee is deze oplader zelfs sneller dan een originele Samsung Lader.

  Duurzaam
  De WISEQ USB-C snellader voor Samsung is net zo goed als een originele Samsung / Huawei lader en is 100% geschikt voor al jouw apparaten. Goedkoper, net zo snel en gemaakt van duurzamere materialen. 100% veilig om jouw telefoon op te laden, 1000% de juiste keuze.

  Let op: de Samsung oplaad adapter wordt geleverd zonder oplader kabel. Uiteraard wel in verschillende lengtes bij te bestellen in onze shop.

  11,95


  Titel: Adapter voor Samsung - 25W Snellader met USB-C Aan
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9300000038601367


   

Met deze snelle 25W oplader voor Samsung en andere apparaten met USB-C aansluiting is jouw mobiel binnen 35 minuten voor 80% opgeladen. Doordat de oplader is voorzien van Quick Charge 3.0 laad jij jouw Samsung Galaxy 20, Galaxy S11 of Galaxy S10 supe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top