AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Ultrasone Kattenverjager - Kattenschrik - Zonneene • Ultrasone Kattenverjager - Kattenschrik - Zonneenergie - Marterverjager - Op batterijen - Met adapter - Katten afweermiddel - Tuin - Ongedierte verjager

  Ultrasone Kattenverjager - Kattenschrik - Zonneene Alweer poep of overlast door katten of ander ongedierte in uw tuin? Nu niet meer! Aangezien de kattenverjager doet wat hij belooft!

  Makkelijk te plaatsen en door het ingebouwde zonnepaneel is dit niet alleen een milieuvriendelijk, maar ook een gebruiksvriendelijk product aangezien u er na het plaatsen niet meer naar om hoeft te kijken. Deze katten- en dieren verjager heeft een praktisch en passend design, waardoor u niet alleen verlost bent van ongewenste katten en/of andere dieren, maar er ook nog een leuke decoratie voor in de tuin bij heeft! (Werkt op zonne-energie, USB oplaadkabel meegeleverd!)

  BEST GETEST
  Dit product is anno 2021 het best door de test gekomen. Dankzij vele voorgaande klanten hebben we het product kunnen optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in; Minder hoorbaar geluid voor mensen, betere kwaliteit.

  Duurzaamheid
  De kattenverjager wekt zijn eigen stroom op d.m.v. zonne-energie. Ook is deze op te laden met de meegeleverde USB oplaadkabel. Dit product verbruikt alleen stroom wanneer de bewegingssensor een beweging detecteert, en zal de rest van de tijd op de standby-modus staan waardoor het energieverbruik zo efficiënt mogelijk benut word. Tevens is dit product waterdicht en bestand tegen alle weersomstandigheden.

  Gemak
  De kattenverjager is eenvoudig te installeren door de (grond)pin aan de kop te bevestigen (zie video) en deze vervolgens in de grond te drukken. Ook kan deze zonder pin opgehangen worden aan een muur of schutting. Gebruik hiervoor het gemonteerde oog aan de bovenzijde van het product (zie afbeelding). Na het plaatsen hoeft u er in principe niet meer naar om te kijken aangezien dit product zichzelf van stroom voorziet.

  Werking
  De kattenverjager werkt op basis van een (passieve) infraroodsensor die beweging detecteert, een flashlight voor visueel schrik-effect en een ultrosone speaker voor de hoge frequentie. Wanneer de infraroodsensor een beweging detecteert zal er een ultrasoon geluid worden afgespeeld dat over het algemeen door mensen van 25+ niet te horen is. Katten en ander ongedierte zullen dit geluid echter wel extreem goed horen en zullen dit als zodanig onaangenaam beschouwen dat zij direct het hazenpad nemen. Dit ultrasone geluid is tevens niet schadelijk voor mens en dier!

  Multifunctioneel
  De kattenverjager kan ook andere ongewenste dieren verjagen. Het ultrasone geluid is namelijk op verschillende frequenties in te stellen. Het ene dier reageert op een andere frequentie dan het andere dier. Voor een duidelijk overzicht van de verschillende standen zie afbeelding. Daarnaast zorgt de flashlight nog voor een visueel schrik-effect.

  Let op:
  - Dit product is spatwaterdicht; Bij zware regenval kunt u het apparaat het beste binnenzetten om waterschade te voorkomen.
  - De 2e en 5e stand op dit apparaat kunnen hoorbaar zijn voor mensen. Plaats dit apparaat dus niet te dicht bij een woongebied, of gebruik bij hoorbaarheid een andere stand!

  Eigenschappen op een rijtje
  ✔️ Binnen 2 weken een kat en poepvrije tuin.
  ✔️ Kan zowel in de grond gezet worden als worden opgehangen.
  ✔️ Milieuvriendelijk > wekt eigen stroom d.m.v. zonne-energie (kan opgeladen worden met bijgeleverde USB oplaadkabel)
  ✔️ Efficiënt energieverbruik > activeert alleen wanneer beweging gedecteerd word.
  ✔️ Passieve Infrarood Sensor (PIR) heeft een bereik tot wel 9m, in een hoek van 110° (bereikbaar oppervlak van ca. 200m2)
  ✔️ LED flashligt die activeert bij beweging voor visueel effect.
  ✔️ Ultrasone speaker die bij beweging een hoge frequentie uitzend. (Voor de meeste mensen niet hoorbaar, en tevens onschadelijk)
  ✔️ Verschillende frequenties voor verschillende dieren (katten, honden, muizen, ratten, vogels, vossen, marters, mollen, vleermuizen, wasberen, herten etc.)
  ✔️ Water en weerbestendig (Spatwaterdicht, kan niet tegen extreme regenval)
  ✔️ Praktisch en passend design
  ✔️ Voor zowel thuis in de tuin als in de landbouw te gebruiken.
  ✔️ 100% niet goed geld terug garantie.

  GENIET WEER VAN UW SCHONE TUIN!
  Wacht niet langer en reken af met dat ongedierte in uw tuin! Bestel vandaag nog en maak gebruik van de 100% gratis verzending!

  25,95 25,95


  Titel: Ultrasone Kattenverjager - Kattenschrik - Zonneene
  Prijs: € 25,95
  Productcode: 9300000022019111


   

Alweer poep of overlast door katten of ander ongedierte in uw tuin? Nu niet meer! Aangezien de kattenverjager doet wat hij belooft!

Makkelijk te plaatsen en door het ingebouwde zonnepaneel is dit niet alleen een milieuvriendelijk, maar ook een ge....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top