Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MEDION AKOYA S23003 Multimedia PC | Intel Celeron


 • MEDION AKOYA S23003 Multimedia PC | Intel Celeron
  MEDION AKOYA S23003 Multimedia PC | Intel Celeron Geoptimaliseerd voor kantoor en multimedia

  Mini-PC MEDION® AKOYA® S23003 (MD35027)
  Compact, praktisch, flexibel
  Bent u op zoek naar een PC voor multimedia en kantoortoepassingen die zo ruimtebesparend en flexibel mogelijk is? Dan voldoet deze Slim Multimedia PC van MEDION perfect aan uw wensen: Bevestig de compacte behuizing van de computer met behulp van de VESA-bevestiging in een handomdraai op uw monitor, bureau of een vergelijkbare locatie van uw keuze - de MEDION mini PC valt nauwelijks op door zijn geringe afmetingen en kan naar behoefte absoluut comfortabel en flexibel worden bevestigd. Hij is daarom ideaal voor omgevingen die een volledig uitgeruste PC in een kleine ruimte nodig hebben of een hardware-opstelling die zo onopvallend mogelijk is.

  Geoptimaliseerd voor kantoor en multimedia
  Om ervoor te zorgen dat de compacte slanke multimedia PC van MEDION even geschikt is voor multimedia als voor kantoortoepassingen, is deze voorzien van een geïntegreerde 128 GB SSD met voldoende opslagruimte voor persoonlijke gegevens, documenten, foto's en video's. Het voorgeïnstalleerde Windows 10 Home vult het systeem aan, dat voor kantoor en vrije tijd geoptimaliseerde prestaties combineert met de best mogelijke flexibiliteit.


  Enorme prestaties voor werk en vermaak: je nieuwe Intel Celeron PC
  Als je op zoek bent naar een efficiënt systeem voor kantoortaken en entertainment, dan is een pc met een Intel® Celeron® processor precies wat je nodig hebt. De processor geeft je genoeg kracht voor alle kantoortaken en speelt je video's en favoriete nummers af in optimale kwaliteit. Verheug je op ontspannen werk - en tot het einde van de dag - met je nieuwe, goedkope Intel Celeron PC.
  Intel, het Intel logo, Intel Inside, Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.


  Windows 10 Home
  Windows 10 Home - Stel hogere eisen aan een nieuwe computer met een SSD

  Moderne computers zien er anders uit omdat ze anders zijn. Dankzij solid-state drives (SSD's) en de nieuwste technologie bieden ze snelheid, veiligheid, duurzaamheid en een geweldig ontwerp.

  Intel® Wireless-AC3165 met Bluetooth 4.1-functie
  Surfplezier in het hele huis
  Draadloos efficiënt: De huidige WiFi-AC-standaard combineert snelheid en bereik. Zo kun je het hele appartement draadloos en snel surfen.

  Intel® UHD graphics brengen entertainment tot leven dynamisch, vloeiend, helder.
  Intel® UHD-graphics zorgen voor indrukwekkende beelden. Ervaar hoe video's en populaire games tot leven komen met een dynamische, vloeiende helderheid. Dompel jezelf direct onder in gedetailleerde foto- en videobewerking. Krijg de visuele prestaties die aan je verwachtingen voldoen. Deze onboard videokaart is zelfs krachtig genoeg voor het afspelen van ultra-HD (4K) films.

  179


  Titel: MEDION AKOYA S23003 Multimedia PC | Intel Celeron
  Prijs: € 179,00
  Productcode: 9300000045928335


   

Geoptimaliseerd voor kantoor en multimedia

Mini-PC MEDION® AKOYA® S23003 (MD35027)
Compact, praktisch, flexibel
Bent u op zoek naar een PC voor multimedia en kantoortoepassingen die zo ruimtebesparend en flexibel mogelijk is? Dan voldoet deze Sl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top