Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Luxif - Airco Raamafdichtingskit - 400 cm - Mobiel


 • Luxif - Airco Raamafdichtingskit - 400 cm - Mobiel
  Luxif - Airco Raamafdichtingskit - 400 cm - Mobiel Heb jij ook last van het warme weer en heb je hierdoor ook geen energie voor je dagelijkse activiteiten? Dankzij een mobiele airco en onze raamafdichtingskit kun jij de zomer met gemak door!
  Vochtigheid in de woning van de uitslaande dampen van de droger? Dat is nu verleden tijd!
  Hou de koele lucht binnen, laat warme lucht en ongedierte buiten met deze raamafdichtingskit.

  De aanschaf van deze universele airco raamafdichting zal ervoor zorgen dat je deze zomer nooit meer onnodig jouw raam hoeft open te doen, hierdoor zal je jouw woning een stuk koeler kunnen houden. Deze raamafdichtingskit mobiele airco is te combineren met vrijwel iedere aircooler of airconditioning, dit maakt hem dan ook zo universeel. Ideaal voor de mensen die het beu zijn om binnen kapot te gaan van de hitte, dé toevoeging voor jouw woning voor tijdens de warme zomermaanden!

  Dé must have voor iedereen met een airco of wasdroger
  Waarschijnlijk heb je wel meegekregen dat de zomers heter worden in ons land, dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen in ons land beschikken over een airco. Nu is het alleen wel zo dat veel mensen niet hun airco op de meest optimale manier gebruiken. Door vandaag nog te kiezen voor deze universele airco raamafdichting ben je in staat om alle koele lucht binnen te houden, zo ontsnapt er niets meer naar buiten door de kiertjes in het kozijn. Deze dichting voor de airco is dan ook echt een must have voor iedereen met een aircooler of airconditioning . Tijd om eens te bekijken wat deze raamafdichtingskit mobiele airco zo bijzonder maakt!

  Bespaar energie en geld
  Stop met de slang uit het raam te hangen en met kussens of doeken te proberen om te zorgen dat warme lucht terug in de ruimte komt. Dit is nu verleden tijd. Wat naar buiten gaat, komt niet meer binnen.

  Geen last meer van ongedierte
  Het raam open maar geen last meer van ongedierte wat naar binnen vliegt. Door het waterdichte en kwalitatief hoogwaardige doek.

  Houdt alle koude lucht binnen dankzij deze dichting voor airco
  De voornaamste reden dat je er goed aan doet om deze raamafdichtingskit mobiele airco te bestellen is het feit dat je veel meer uit jouw airco kunt halen. Het is namelijk zo dat vrijwel iedere airco zal komen met een lange slang, deze moet uit het raam worden gehangen. Echter is dit niet iets waar je op zit te wachten tijdens het warme weer. Dankzij universele airco raamafdichting ben je in staat om jouw huis te voorzien van de vereiste afdichting. Door deze afdichting is het mogelijk om de warme lucht buiten de houden en de koude lucht binnen, precies wat je graag wilt hebben in de zomer.

  Makkelijk aan te brengen – ideale raamafdichtingskit mobiele airco
  Het is ontzettend eenvoudig om deze raamafdichtingskit mobiele airco te installeren in combinatie met jouw mobiele airco. Dit maakt het dan ook zo’n prettig product, binnen enkele seconden heb je alles vast zitten. Mocht het dan afkoelen dan heb je de airco afsluiting er binnen no time weer af, hierdoor kan je veel makkelijker de ramen open zetten. Deze dichtingsset voor airco en wasdroger is ruim 400 cm lang, hierdoor is het mogelijk om zelfs de grotere ramen af te dichten in geval van de hitte. Op die manier kan iedere woning voorzien zijn van voldoende koele en schone lucht tijdens het warme weer.

  De voordelen van deze raam afdichter
  Je ziet wel dat het gebruik van deze raam afdichter zo gek nog niet is. Er zitten talloze voordelen aan het gebruik van deze raam en/of venster afsluiting, de belangrijkste vind je hier op een rijtje.

  ✅ Houdt de koele lucht binnen en laat de warme buiten
  ✅ Super eenvoudig te installeren
  ✅ Geen last meer van ongedierte wat naar binnen komt
  ✅ Te combineren met vrijwel ieder mogelijke airco en droger
  ✅ Geschikt voor bijna alle soorten ramen en deuren tot 400 cm omtrek
  ✅ Wordt geleverd met Nederlandse gebruiks handleiding

  LET OP VOORDAT U DE HET PAKKET VOOR RAAMAFDICHTING BESTELD EN OM RETOURZENDINGEN EN TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN:

  De handige raamafdichting past bijna op alle gangbare raamconstructies met een maximale omtrek van 400 cm
  (Niet geschikt voor doorgaans Velux ramen, schuif en klapvensters)
  Wel geschikt voor Veluxramen van de Serie GP-L en GP-U).
  MEET DUS VAN TEVOREN OF DIT PAST

  17,99


  Titel: Luxif - Airco Raamafdichtingskit - 400 cm - Mobiel
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000006892142


   

Heb jij ook last van het warme weer en heb je hierdoor ook geen energie voor je dagelijkse activiteiten? Dankzij een mobiele airco en onze raamafdichtingskit kun jij de zomer met gemak door!
Vochtigheid in de woning van de uitslaande dampen van de ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top