AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Föhn met diffuser - 2200W • Föhn met diffuser - 2200W

  Föhn met diffuser - 2200W Snel en veilig je haren drogen? De haardroger met diffuser is de ideale fohn voor jou!

  De haardroger is ideaal voor elk vorm van haar. Het is een krachtige haardroger die zorgt voor een snelle fohn na de douche. De haardroger heeft drie verschillende temperatuurstanden en twee verschillende snelheden. Ook komt de haarfohn met 2 opzetstukken: een dunne styling mondstuk en een diffuser die zorgt voor meer volume in je haar.

  Jouw voordelen:
  ✓ Snel en gemakkelijk je haren drogen
  ✓ Goede blaaskracht voor een optimale haardroging
  ✓ Verschillende snelheden
  ✓ Verschillende temperaturen
  ✓ Meer volume creëren
  ✓ Makkelijk onderhoud
  ✓ Gemakkelijk opbergbaar
  ✓ Mooi design
  ✓ Ergonomisch en licht in gewicht

  Snel en gemakkelijk je haren drogen
  Met de 2200 Watt motor is deze haardroger krachtig genoeg om heel snel je haren te drogen. De krachtige luchtstroom zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte om oververhitting van het haar te voorkomen. De gelijkmatige verdeling van de warmte beschermt het haar ook tegen uitdrogen.

  Verschillende snelheden en temperaturen
  De haardroger heeft 2 verschillende snelheden en 3 verschillende temperatuur instellingen. Het is gemakkelijk te bedienen met de schuifknop. Met deze verschillende standen biedt de fohn volledige controle om nauwkeurig te drogen zoals je wenst. Ook heeft deze haardroger met diffuser de Cool Shoot functie oftewel de koudeluchtstand waarmee je met één knop een intense stroom koude lucht kunt ervaren. Deze professionele functie wordt meestal gebruikt om je haarmodel te fixeren en om meer elasticiteit toe te voegen aan je haar.

  Meer volume creëren
  De haardroger heeft ook een diffuser mondstuk, ook wel de volume diffuser genoemd. De diffuser creëert meer volume voor krullen en veerkrachtige haarmodellen. De luchtstroom die komt uit de diffuser wordt verdeeld over het haar waardoor de volume in je haar vergoot wordt. Zo zal je ook minder last hebben van pluizig haar en idealiter gebruik je de diffuser dichtbij de kruin en de haarwortels.

  Makkelijk onderhoud
  De luchtstroomfilter is gemakkelijk verwijderbaar met een handomdraai. Dit maakt het mogelijk om de filter eenvoudig schoon te maken. Het heeft een groot belang om regelmatig deze filter schoon te maken. Zo voorkom je dat het droogvermogen vermindert door een ophoping van stof en haar in de filter.

  Gemakkelijk opbergbaar
  Er bevindt zich een haak aan de onderkant van de handgreep waarmee het mogelijk is om de haardroger makkelijk vast te hangen aan de muur. Hiermee moet je niet telkens de fohn met diffuser opbergen in je kast en is het altijd klaar voor gebruik.

  Mooi design
  De haardroger onderscheidt zich ook met een moderne, elegante uitstraling die perfect past in je badkamer of persoonlijke verzorgingsruimte. Ergonomisch en licht in gewicht
  Door de ergonomische vorm en gewicht van de fohn is het een ideaal apparaat die je kunt gebruiken zonder dat je het voelt in je armen. Verpakkingsinhoud:
  - Haardroger met diffuser en styling mondstuk Koop nu jouw Haardroger en ervaar hoe snel je je haren kunt drogen in stijl!
  Specificaties:
  ✓ 2200 Watt motor
  ✓ 2 snelheden
  ✓ 3 Temperatuurinstellingen
  ✓ Koudeluchtstand (Cool Shoot Functie)
  ✓ Snoerlengte: 3 m
  ✓ Diffuser en styling mondstuk
  ✓ Kleur: Zwart en rosé
  ✓ Ophanglus voor het ophangen
  ✓ Gewicht: 0,55 kg
  ✓ Makkelijk te onderhouden

  24,95


  Titel: Föhn met diffuser - 2200W
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000011438786


   

Snel en veilig je haren drogen? De haardroger met diffuser is de ideale fohn voor jou!

De haardroger is ideaal voor elk vorm van haar. Het is een krachtige haardroger die zorgt voor een snelle fohn na de douche. De haardroger heeft drie verschill....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top