AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Luchtreiniger - Air Purifier - Ionisator / Actieve • Luchtreiniger - Air Purifier - Ionisator / Actieve Koolstof - Zelfdraaiend - Ventilator

  Luchtreiniger - Air Purifier - Ionisator / Actieve Heb je last van een slechte luchtkwaliteit in je nabije persoonlijke omgeving? Zorg dan voor gezuiverde lucht van hoge kwaliteit met de compacte Air Purifier van Boostiv!

  Als je hooikoorts of een katten allergie hebt, weet je hoe onaangenaam het is als je de dag door moet komen als er pollen of katten allergenen in de lucht zitten. Ook als je in een omgeving zit waar er gerookt wordt of waar vieze geurtjes hangen, kun je veel last hebben van een slechte luchtkwaliteit. Dit merk je vaak aan een verzwaarde ademhaling, concentratieverlies of vermoeidheid, en dat is niet fijn! Op zulke momenten is het fijn als je de lucht in je persoonlijke nabije omgeving kan reinigen zodat je weer goed en zuiver kunt ademhalen en functioneren. Dat kan, met de Air Purifier van Boostiv! Voordelen van de Boostiv Purifier 24 uur per dag filtering voor de perfecte luchtkwaliteit in de ruimte 38° Zelfdraaiend design voor verbeterde ventilatie doeleinden 360 graden reiniging zodat onzuivere lucht vanuit je gehele nabije omgeving wordt opgenomen, gefilterd en gezuiverd Combinatie van Ionisatie en HEPA filter reiniging zodat meer dan 99,8% van de onzuivere lucht wordt gereinigd Clean Air Delivery Rate van 120m3 zodat een ruimte van 120 kubieke meter in één uur kan worden gereinigd en de luchtreiniger daarmee ideaal is om in je nabije omgeving te plaatsen om de lucht te reinigen Vervangbaar H12 HEPA / Geactiveerd koolstoffilter zodat je de Air Purifier langdurig en effectief kunt blijven gebruiken. USB Kabel zodat je niet gebonden bent aan batterijen om de Air Purifier te gebruiken maar gemakkelijk het stopcontact kunt kiezen Compact en handzaam zodat de Air Purifier makkelijk overal is mee te nemen en te plaatsen Zeer stille werking zodat je nooit last hebt van vervelend gezoem van de luchtreiniger. Geluidsniveau is maximaal 32dB!

  Wat is het verschil tussen de Boostiv luchtreiniger en andere luchtreinigers? De Boostiv luchtreiniger is een luchtreiniger die nieuwe technologieën (Hepa-filter, actief koolfilter, voorfilter en een ionisator) gebruikt om de lucht gezond te maken. De Boostiv luchtreiniger verwijdert geuren, schimmels, virussen en bacteriën, 24/7 vanaf de bron en op een milieuvriendelijke manier. De Boostiv luchtreiniger is revolutionair in zijn aanpak door als eerst gebruik te maken van een zelfrdaaiende ventilator. Hierdoor wordt de zuivere lucht automatisch verspreid door de gewenste ruimte.
  4 geavanceerde filtertechnologieën De Hepa-filter, actief koolfilter, voorfilter en een ionisator werken naadloos samen om allergenen, bacteriën, virussen, mijten, schimmelsporen, huidschilfers en rook van 0,2 micron te verwijderen en luchtvervuiling tegen te gaan. Deze filtertechnologie zorgt voor de zuiverste lucht die jij nodig hebt om optimaal te presteren. Een geavanceerd luchtfiltratieproces met een Hepa-filter zorgt voor zuivere lucht dat de gezondheidoptimaliseert. De filter, in de vorm van een cilinder en daardoor een 360​​° luchtinlaat en luchtuitlaat heeft, zorgt ervoor dat in korte tijd meer lucht uit alle richtingen wordt gezuiverd. De Boostiv luchtfilter zuivert tot 120 m³/u. De vernieuwde ionisator maakt het filtersysteem compleet. Hoe werkt een ionisator? Een ionisator (ozon vrij) verspreidt negatieve ionen in de ruimte. In het apparaat wordt een negatieve hoogspanning op een naald gezet. De ionisator is uniek in zijn klasse. De Boostiv luchtreiniger beschikt namelijk over een ionisator die 8 miljoen ionen per seconde de ruimte in verspreid. In een gemiddelde luchtreiniger zijn dit er 30.000 per seconde. De negatieve ionen hechten zich aan de positief geladen ionen (virussen, fijnstof, bacteriën en schimmels). Met kunstmatige ionisatie creëer je een herstel van de natuurlijke concentratie van negatieve ionen. Dit is een geheel veilig en gezond proces.
  Stil en krachtig De Boostiv luchtreiniger is instelbaar in twee verschillende zuiveringstanden. De eerste stand is de stilste in zijn soort. Met een geluidsproductie van maar 28dB hoor je de luchtreiniger niet als je slaapt. Deze eerste stand is dan ook bedoelt om 's nachts te gebruiken. De tweede stand is de krachtigste stand, deze is aan te bevelen voor gebruik overdag. Hierin reinigt de luchtreiniger aggresiever en sneller. Hierdoor produceert de luchtreiniger maximaal 32dB aan geluid. De Boostiv Air Purifier verbetert niet alleen de luchtkwaliteit, maar ook de rust en slaap! 38° Zeldraaiende ventilatie De Boostiv luchtreiniger heeft een 38° zelfdraaiende bovenkant. Hierdoor kan je kiezen tussen vast of draaiend. De extra optie om te laten draaien is bedacht om de niuewe verse lucht niet alleen één kant op te sturen, maar nu ook door de gehele ruimte te laten stromen. Dit geeft een betere luchtdoorstroom en zorgt voor een snellere vebetering van luchtkwaliteit.

  Sterk en stabiel De Boostiv Air Purifier wordt voorzien van stroom door middel van een usb aansluiting. De USB ingangpoort is zo ontworpen, dat hij niet kapot kan gaan indien de luchtreiniger omgestoten wordt. Extra duurzaam dus!
  De luchtreiniger beschikt ook over een stabilisatieblok onderin de luchtreiniger. Hierdoor kan de luchtreiniger tot een helling van 25° staan zonder om te vallen. Ook wanneer je er perongeluk tegen aan stoot valt hij hierdoor niet om.


  24 uur per dag filteren De Boostiv Air Purifier is eenvoudig in gebruik. Gedurende de dag komen er nieuwe verontreinigingen in de lucht. Zo komen er bijvoorbeeld pollen binnen als de voordeur opengaat en komt er stof vrij als je op de bank neerploft. Om de lucht optimaal te zuiveren is het belangrijk dat de zuiveraar continu aanstaat. Met de blauwe lichtindicator kun je zelf zien of de luchtreiniger aan staat of niet. Eén druk op de knop is voldoende om hem uit of in te schakelen.


  Zeer geschikt voor o.a. mensen met: Benauwdheid & kortademigheid Vermoeidheid Honden- en kattenallergie Huisstofmijt & allergie Pollenallergie Overmatig gevoelig voor griep Astma Geschikt voor ruimtes zoals: Huiskamer Gang, hal Kantoor Werkkamer Tandartspraktijken Kapsalons Pedicures Studeerkamer Babykamer/kinderkamer Badkamers

  39,99


  Titel: Luchtreiniger - Air Purifier - Ionisator / Actieve
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000045697531


   

Heb je last van een slechte luchtkwaliteit in je nabije persoonlijke omgeving? Zorg dan voor gezuiverde lucht van hoge kwaliteit met de compacte Air Purifier van Boostiv!

Als je hooikoorts of een katten allergie hebt, weet je hoe onaangenaam het....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top