Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Behind the Dikes


 • Behind the Dikes
  Behind the Dikes Het complete Hilversumse concert, evenals de Metropole-sessie zijn niet eerder uitgebracht. Het concert in Amsterdam is alleen beschikbaar geweest op bootleg-edities met een veel inferieure geluidskwaliteit. Dit is de eerste officiële release van drie optredens. Alle hier gepresenteerde muziek draagt ​​een uitstekende geluidskwaliteit en is gemasterd door Bernie Grundman van originele Nederlandse Radio Source Tapes.

  Het Hilversumse concert bevat de enige bestaande versie van Bill Evans van Duke Ellingtons klassieker “I Let A Song Go Out Of My Heart”.

  Inclusief 32 pagina's tellend boekje met zeldzame en nooit eerder vertoonde foto's van Bill Evans, inclusief nieuwe interviews met Eddie Gomez en Marty Morell, evenals speciaal voorbereide essays van de Nederlandse pianist Bert Vuijsje en producers Frank Jochemsem & Zev Feldman.

  30,99


  Titel: Behind the Dikes
  Prijs: € 30,99
  Productcode: 9300000040435097


   

Het complete Hilversumse concert, evenals de Metropole-sessie zijn niet eerder uitgebracht. Het concert in Amsterdam is alleen beschikbaar geweest op bootleg-edities met een veel inferieure geluidskwaliteit. Dit is de eerste officiële release van dri....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top