Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP EliteBook Folio 9470m - C Grade - Refurbished L • HP EliteBook Folio 9470m - C Grade - Refurbished Laptop

  HP EliteBook Folio 9470m - C Grade - Refurbished L Belangrijk! Dit is een refurbished product, wij streven ernaar om u een C-Grade refurbished product(en) te leveren, het kan voorkomen dat er zichtbare gebruikerssporen op het product voorkomen (krasjes op de behuizing en/of stootschade). De status is redelijk, dit houdt in dat er wel enkele gebruikers sporen te zien zijn maar de laptop is van binnen in zeer goede staat en 100% technisch in orde. Alles wat een zakelijke Ultrabook™ moet zijn. Reis met weinig bagage en maximale werkkracht. Met de HP EliteBook Folio, HP's eerste Ultrabook™ met enterprise dockingmogelijkheden, blijft u productief van de luchthaven tot uw bureau. Direct vanuit slaapstand actief om snel projecten te creëren. Dankzij de lange batterijlevensduur bent u tegen elke taak opgewassen. Klaar voor ondernemingen. IT-vriendelijk. Meer business.

  Minder dragen. Meer doen.
  • Met een dikte van 18,95 mm (¾ inch) is dit onze dunste EliteBook ooit. De HP EliteBook Folio, met een 35,56-cm (14-inch) diagonaal scherm, biedt alle mobiliteit die u van een Ultrabook™ verwacht.

  Geavanceerd design.
  • Het werk wacht niet, dus zorg dat u in seconden aan de slag kunt met een solid-state drive van maar liefst 180GB.

  Lange batterijlevensduur. Dat heeft een reden.
  • U kunt lang werken aan projecten zonder zorgen over opladen. Anders dan bij de meeste Ultrabooks is de batterij niet geïntegreerd, zodat u deze zelf kunt verwisselen. U kunt gemakkelijk een slice-batterij toevoegen om uren langer over stroom te beschikken.

  De nieuwste processoren. Voor uw beste werk.
  • Derde-generatie Intel® Core™ processoren zijn gemaakt voor business. Uitgerust met een krachtige i5 processor kunt rekenen op controle, veiligheid en remote beheer voor een gunstige prijs. Deze ultra-laagvoltage processoren bieden meer controle, veiligheid en remote beheer voor een gunstige prijs.

  Een slimme investering speciaal om te reizen.
  • De volledig nieuw ontworpen HP EliteBook Folio is berekend op extreme omstandigheden, wordt grondig beproefd en minimaal 115.000 uur getest.

  149,99


  Titel: HP EliteBook Folio 9470m - C Grade - Refurbished L
  Prijs: € 149,99
  Productcode: 9300000047971922


   

Belangrijk! Dit is een refurbished product, wij streven ernaar om u een C-Grade refurbished product(en) te leveren, het kan voorkomen dat er zichtbare gebruikerssporen op het product voorkomen (krasjes op de behuizing en/of stootschade). De status i....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top