Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Siemens SN23IW12TE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse


 • Siemens SN23IW12TE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse
  Siemens SN23IW12TE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse De Siemens SN23IW12TE vrijstaande vaatwasser is dankzij de intensieve zone en stand geschikt om hardnekkige resten gemakkelijker te verwijderen. De doseerassistent verdeeld gelijkmatig het vaatwasmiddel en wordt het optimale waterniveau aangepast door middel van de AquaSensor. Kies varioSpeed om het programmaduur tot 50% te verkorten of machineCare of de vaatwasser te reinigen. Start de vaatwasser op elk gewenst moment en verbind de vaatwasser met de HomeConnect app.
  VoordelenIntensieve zone en standHomeConnect appStarttijdkeuzeNadelenMet ruimte voor 12 couverts is deze vaatwasser niet heel groot

  IntensiveZone, grondige reinigingBij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
  VarioSpeed Plus, nog sneller afwassenDeze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 66%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.
  HomeConnect, app op je smartphoneMet de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  DoseerAssistentVaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  Starten op elk gewenst momentWil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
  Beladingssensor, bespaar water en energieHet hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  iQdrive motor, stiller en zuinigerMet de iQdrive motor van Siemens was je nu nog energiezuiniger af op de zelfde prestaties. Deze motor zorgt voor minder geluid en slijtage, waardoor hij ook langer meegaat. Daarnaast wordt er energie bespaard en is deze motor duurzamer.

  Kenmerken van de Siemens SN23IW12TE
  Intensieve zone en stand - VarioSpeedPlus - HomeConnect app - HalveBelading - machineCare - Verstelbare bovenkorf - Resttijdaanduiding - Starttijdkeuze - Doseerassistent - Voorspoelen - AquaSensor - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Vario korven - EasyGlide - iQdrive motor - Zelfreinigend filter - KinderbeveiligingProgramma's
  Auto 45-65°C, Eco, Intensief, Quick LRemote Start, IntensiveZone, halve belading, Machine Care, varioSpeedmachineCareVoorspoelen

  469


  Titel: Siemens SN23IW12TE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 469,00
  Productcode: 9300000023509859


   

De Siemens SN23IW12TE vrijstaande vaatwasser is dankzij de intensieve zone en stand geschikt om hardnekkige resten gemakkelijker te verwijderen. De doseerassistent verdeeld gelijkmatig het vaatwasmiddel en wordt het optimale waterniveau aangepast doo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top