Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

ASUS Notebook X415JA-EB498T - Laptop - 14 Inch


 • ASUS Notebook X415JA-EB498T - Laptop - 14 Inch
  ASUS Notebook X415JA-EB498T - Laptop - 14 Inch Deze ASUS Notebook is een compacte, lichtgewicht laptop. Hierdoor is deze ideaal voor onderweg. De laptop is geschikt voor dagelijkse bezigheden voor werk of studie. Deze laptop adviseren wij ook voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS-scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Bovendien gaat de batterij lang mee.

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  ✖ Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.
  ✖ Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart.
  ✖ Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. De krachtige Intel Core i5 processor zorgt ervoor dat zware taken snel worden uitgevoerd. Met 8 GB werkgeheugen kan de laptop meerdere taken tegelijk aan, hierdoor kan je jouw basis taken uitvoeren. Met zijn 1,6 kilo is dit een lichte laptop die ideaal is voor onderweg. De schermgrootte van deze laptop is 14 inch. Dit formaat is erg handig voor als je vaak onderweg bent. Dankzij het IPS-scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave, ideaal voor grafisch design. Met dit Full HD scherm zie je op je beeldscherm de realistische kleuren. De laptop is voorzien van een opslag met SSD opslagruimte. Dit zorgt er voor dat jij sneller bij je bestanden kan en kan openen. ℹ Goed om te weten:

  - Deze laptop is voorzien van Windows 10 Home.
  - De behuizing is gemaakt van Kunststof.
  - Verder is deze laptop voorzien van een QWERTY toetsenbord.

  649


  Titel: ASUS Notebook X415JA-EB498T - Laptop - 14 Inch
  Prijs: € 649,00
  Productcode: 9300000019805466


   

Deze ASUS Notebook is een compacte, lichtgewicht laptop. Hierdoor is deze ideaal voor onderweg. De laptop is geschikt voor dagelijkse bezigheden voor werk of studie. Deze laptop adviseren wij ook voor het bekijken van je favoriete films en series. D....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top