Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

WC Borstel - Toiletborstel - Zwart - WC Borstel me • WC Borstel - Toiletborstel - Zwart - WC Borstel met Houder - Siliconen WC Borstel - Flexibel - Inclusief Ophangsysteem

  WC Borstel - Toiletborstel - Zwart - WC Borstel me Ben je ook zo klaar met die smerige toiletborstel, waarvan schoonmaken geen optie meer is? Of past je huidige toiletborstel niet bij het interieur van je toilet?
  Steeds meer mensen kiezen voor deze gebruiksvriendelijke, siliconen toiletborstel. Dit kan voor jou dé perfecte oplossing zijn!

  Met de siliconen toiletborstel, gemaakt van duurzaam materiaal, maak je het toilet in een handomdraai brandschoon! De flexibele borstel is speciaal ontworpen voor optimale hygiëne en gebruiksgemak. Ook is de toiletborstel simpel maar stijlvol, wat het een aanwinst maakt voor elk toilet!


  Waarom kiezen steeds meer mensen voor een Siliconen Toiletborstel met Houder? Hygiënischer – Hoe vaak maak jij je toiletborstel daadwerkelijk schoon, zonder dat er ook maar enige restjes van bacteriën stiekem achterblijven? Wordt je toilet schoner wanneer je constant met dezelfde vieze borstel schoonmaakt?

  Frisse en schone omgeving – Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie en andere gasten. Liever hygiënisch dan traditioneel, toch? De meeste mensen gaan met meer plezier naar het toilet wanneer het er fris ruikt en schoon oogt. Een gezonde en schone omgeving is belangrijk voor iedereen die je liefhebt.

  Gemakkelijk schoon te maken – De borstelkop is plat en compact, ideaal om gemakkelijk alle hoekjes van het toilet te bereiken. Met name het schoonmaken van: de toiletdekselrand, onder de toiletbril, de nis tussen het toilet en de muur en uiteraard ook in de groef van hete toilet. Dit alles zal geen enkel probleem meer zijn met onze ZIZIKA flexibele toiletborstel.

  Ventilatie - Dankzij een slim ventilatieontwerp kan de houder van zowel boven- als onder het water verdampen. De borstel blijft hierdoor fris en hygiënisch, maar ook het toilet blijft blinkend schoon!

  Een ultra schoon en hygiënisch toilet incl. ophangsysteem
  De siliconen toiletborstel met houder laat stof, haren en hardnekkig vuil geen schijn van kans meer maken. Het compacte en praktische design geeft ultiem gebruiksgemak en is extreem hygiënisch. Ben je achteraf toch niet tevreden met je aankoop? Dan kan je je gekochte artikel bij ons helemaal gratis retourneren.

  Kies vandaag nog voor eenvoudiger schoonmaken, meer hygiëne en een frisse uitstraling!

  17,95


  Titel: WC Borstel - Toiletborstel - Zwart - WC Borstel me
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9300000048172319


   

Ben je ook zo klaar met die smerige toiletborstel, waarvan schoonmaken geen optie meer is? Of past je huidige toiletborstel niet bij het interieur van je toilet?
Steeds meer mensen kiezen voor deze gebruiksvriendelijke, siliconen toiletborstel. Dit....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top