Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SMS4HTI31E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse • Bosch SMS4HTI31E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasser

  Bosch SMS4HTI31E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse Deze Bosch SMS4HTI31E vrijstaande vaatwasser heeft ruimte voor 12 couverts en beschikt over 6 verschillende programma's met onder andere een Intensief en still programma. Pas hier speciale functies op toe zoals SpeedPerfect om een programma in tijd te verkorten of ExtraDroog om moeilijk te drogen vaat nog beter te drogen. De warmtewisselaar zorgt altijd voor de optimale temperatuur, waarbij ActiveWater voor het juiste waterniveau zorgt. Voor nog meer gemak, is deze vaatwasser ook te verbinden met de HomeConnect app.
  Voordelen HomeConnect app SpeedPerfect+ Intensief programma Nadelen Beschikt niet over binnenverlichting RackMatic Verstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.
  HomeConnect, app op je smartphone Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  ActiveWater, verbruik minder water Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  varioFlex korven, flexibele ruimte De inhoud van de vaatwasser bied meer flexibilteit met de varioFlex korven. De bovenkorf beschikt namelijk over kopjeshouders en bordenhouders die je kan uitklappen. De onderkorf beschikt over bordenhouders. Met de handgrepen aan de zijkanten trek je gemakkelijk de korven uit de wasmachine.

  Kenmerken van de Bosch SMS4HTI31E
  SpeedPerfect+ - ExtraDroog - HomeConnect - AquaStop - Glasbeschermingstechniek - varioBestekkorf - AutoPrograms - rackMatic - ActiveWater - EcoSilenceDrive - 10 jaar garantie op de vaatwasser - DoseerAssistent - Warmtewisselaar - varioFlex korven - HalveBelading - Starttijdkeuze Programma's
  6 programma's: Eco50 ° C, Auto45-65 ° C, Intensief70 ° C, 1h65 ° C, Stilte50 ° C, Favoriet Voorwas 4 speciale functies: starten op afstand, extra drogen, halve belading, SpeedPerfect + MachineCare Voorspoelen

  552,00 552


  Titel: Bosch SMS4HTI31E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 552,00
  Productcode: 9300000013082848


   

Deze Bosch SMS4HTI31E vrijstaande vaatwasser heeft ruimte voor 12 couverts en beschikt over 6 verschillende programma's met onder andere een Intensief en still programma. Pas hier speciale functies op toe zoals SpeedPerfect om een programma in tijd t....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top