Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Pre-Apocalypse Party Playlist • Pre-Apocalypse Party Playlist

  Pre-Apocalypse Party Playlist Het album "Pre-Apocalypse Party Playlist" van Jett Rebel met als eerste track "Love Right Now".

  Jelte Steven Tuinstra, ook wel beter bekend als Jett Rebel, is een Nederlandse singer-songwriter & componist. Jett Rebel is een solo-artiest, maar speelt live in verschillende band formaties. In Nederland staat hij bekend om zijn kleurrijke persoonlijkheid in de Nederlandse muziekscene. Met zijn nummers "Louise", "Do You Love Me at All" & "It's Real" heeft hij Nederland weten te veroveren.

  "Dit is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat. En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd.' Dus de mensen die zeggen: laten we nu maar gewoon feesten. Maar ook de mensen die proberen er nog iets aan te doen. Iedereen lacht, iedereen voelt zich goed en danst, maar er wordt stiekem ook een klepje in hun hoofd opengezet, waardoor ze denken: ja, inderdaad: we do need a little bit of love right now."- Jett Rebel

  Jett Rebel bracht het nummer 'Love Right Now' uit, de eerste single van het album en tevens zijn eerste nieuwe track in drie jaar tijd. Het nummer is een funky track die hij in zijn auto schreef waarna hij gelijk doorreed naar de studio om het nummer op te nemen. Bekijk hieronder de videoclip die vandaag is uitgekomen. De clip is geregisseerd door Giancarlo Sanchez, die eerder een Gouden Kalf won en de hit serie Mocro Maffia regisseerde.

  14,99


  Titel: Pre-Apocalypse Party Playlist
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000038227185


   

Het album "Pre-Apocalypse Party Playlist" van Jett Rebel met als eerste track "Love Right Now".

Jelte Steven Tuinstra, ook wel beter bekend als Jett Rebel, is een Nederlandse singer-songwriter & componist. Jett Rebel is een solo-artiest, maar sp....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top