Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Biddinghuizen Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Beko DSN05310X - Inbouw vaatwasser


 • Beko DSN05310X - Inbouw vaatwasser
  Beko DSN05310X - Inbouw vaatwasser Deze DSN05310X inbouw vaatwasser van Beko is met energieklasse A+ zuinig in energieverbruik. De vaatwasser heeft maar liefst 5 verschillende programma's, waaronder een Eco, Daily 65, Mini 30. Hiermee kun je extra snel even een afwasje doen. Maar heb je veel vuile vaat dan is dit met het programma Intensief weer helemaal schoon en fris. Heb je nog geen volle Met bestekkorf voor 13 couverts in de onderkorf en deze zorgt samen met de neerklapbare bordenrekken voor extra flexibiliteit. Wanneer de vaatwasser in werking is brandt er een LED spot op de vloer. Ook kun je ook de start van de vaat uitstellen. Lekker gemakkelijk. En aan beveiliging is ook gedacht, in geval van overlopen, sluit het WaterSafe+ systeem van de Beko vaatwassers het water dat in de machine loopt af.

  Quick & Clean programma Quick & Clean, een uniek wasprogramma van Beko dat een uitzonderlijk wasresultaat verzekert, niet alleen voor licht bevuilde vaat maar ook voor normaal bevuilde pannen en kommen.

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd

  387,75


  Titel: Beko DSN05310X - Inbouw vaatwasser
  Prijs: € 387,75
  Productcode: 9200000092290192


   

Deze DSN05310X inbouw vaatwasser van Beko is met energieklasse A+ zuinig in energieverbruik. De vaatwasser heeft maar liefst 5 verschillende programma's, waaronder een Eco, Daily 65, Mini 30. Hiermee kun je extra snel even een afwasje doen. Maar heb ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top