Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Core Mill B450 - Fietscomputer Draadloos - Nederla


 • Core Mill B450 - Fietscomputer Draadloos - Nederla
  Core Mill B450 - Fietscomputer Draadloos - Nederla Je rit-data analyseren tijdens het fietsen ging nog nooit zo makkelijk. Draadloos, waterdicht en met een extra groot scherm (7.1cm) - dat is de nieuwe Fietscomputer van Core-Mill. Nu vernieuwd en met extra gevoelig touchscreen nog gebruiksvriendelijker. Geniet van de 12 verschillende functies die deze computer heeft. EXTRA Nederlandse Gebruiksaanwijzing!
  De Core Mill fietscomputer heeft een Nederlandse Gebruiksaanwijzing, deze wordt automatisch naar je gemaild na bestelling van de CORE MILL fiets computer. Geen mail ontvangen laat het ons weten en we sturen er meteen 1 op!

  Waterbestendigd & Hoogwaardige kwaliteit
  De Core Mill fietscomputer kun je altijd probleemloos gebruiken bij elke weersomstandigheden zelfs als het regent. Hij is speciaal ontworpen met een extra waterdichte rubberen ring om de achterkant van de fietscomputer, hiermee is de waterdichtheid extra versterkt voor de hevigste regenbuien.

  Digitale LCD - Waterdicht Touchscreen - scherm
  Het extra groot LCD-scherm met een hoogwaardig en waterdicht touchscreen is erg makkelijk te besturen en zelfs in de ergste regenbuien te gebruiken. Met de Core-Mill fietscomputer kun je geen smoesje meer gebruiken en kun je in de ergste regenbuien je data analyseren. Met het 7,1cm extra groot FSTN-scherm op je stuur kun je je data vanuit iedere kijkhoek duidelijk aflezen. Dag en Nacht modus!
  Speciaal ontworpen met een dag en nacht modus. Dit zorgt ervoor dat je het beste beeld hebt overdag maar ook wanneer het donkerder word, waardoor je het scherm dus goed kan gebruiken ’ savonds. Geheel Draadloos
  Een draadloze fietscomputer is erg makkelijk afneembaar van je stuur, waardoor je hem ook op meerdere fietsen kunt gebruiken. Natuurlijk ziet een draadloze fietscomputer er ook meteen wat netter uit, omdat er geen draad vanaf je stuur via het frame naar de voorvork loopt Ook al is hij draadloos de data die je ontvangt is nog steeds precies, zodat je altijd je data goed kan analyseren. Extra veel functies door verschillende displays!
  Het is erg belangrijk om goed op de weg te letten en dankzij deze makkelijk bedienbare fiets computer kun je makkelijk al je data lezen. Met een druk op de Mode knop kun je makkelijk switchen van verschillende dispalys om zo alle data te lezen die je op dat moment wilt hebben. Het meet bijvoorbeeld de snelheid, afgelegde afstand etc. De verschillende gegevens lees je af van een extra groot lcd-display. Nu met extra functies gemakkelijk te lezen en nog uitgebreider:
  Huidige snelheid Klok Dag en nacht modus + en – schakels Gemiddelde snelheid Rit afstand KM teller Scan Tijd van de rit Top snelheid Reparatie vereist Schud voor activatie Makkelijk te installeren door het bijgevoegde bevestigingsmateriaal
  Stap 1 -> Bevestig uw fietscomputer aan het stuur met het bijgevoegde bevestigingsmateriaal.
  Stap 2 -> Bevestig de magneet aan uw spaak
  Stap 3 -> Bevestig de zender aan uw voorvork. Kwaliteit Garantie & Gratis Verzending:
  We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheidsgarantie voor risicoloos online winkelen!

  29,95


  Titel: Core Mill B450 - Fietscomputer Draadloos - Nederla
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000040451680


   

Je rit-data analyseren tijdens het fietsen ging nog nooit zo makkelijk. Draadloos, waterdicht en met een extra groot scherm (7.1cm) - dat is de nieuwe Fietscomputer van Core-Mill. Nu vernieuwd en met extra gevoelig touchscreen nog gebruiksvriendelij....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top