Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Wit • Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Wit

  Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Wit De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video's streamen en delen met slechts een druk op de knop.

  Kenmerken
  Directe uitzending: Deel met een druk op de SHARE-knop overwinningen en prestaties met vrienden via populaire sociale netwerken. Elk detail is hoorbaar: Geniet via de controller van hifi-geluidseffecten en chat met vrienden via de ingebouwde monoluidspreker en headsetaansluiting. Ervaar de actie: Niet alleen ziet en hoort u alles nog gedetailleerder, u voelt het ook dankzij de intensere trillingsmotoren. Precisieontwerp: Houd alles in de hand met nog meer comfort dankzij een nieuw ontwerp, terwijl verbeterde analoge sticks en knoppen voor nog meer precisie zorgen. Nieuwe ideeen: Bestuur, gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen. Gepersonaliseerd gamen: Vier gekleurde led's bieden een eenvoudige manier om spelers te identificeren en nuttige game-informatie te bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

  59,98 59,98


  Titel: Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Wit
  Prijs: € 59,98
  Productcode: 9300000048456616


   

De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe S....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top