Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Xiaomi Redmi Note 10S - 128GB - Grijs • Xiaomi Redmi Note 10S - 128GB - Grijs

  Xiaomi Redmi Note 10S - 128GB - Grijs De Xiaomi Redmi Note 10S heeft een grote 6,43-inch scherm die net zo opwindend is om naar te kijken als om te gebruiken. De dubbele luidsprekers zorgen voor meer meeslepende gebruikerservaring. Het wordt geleverd in drie opvallende kleuren, zoals Onxy Gray, Pebble White en Ocean Blue. De quad-camera met een 64MP hoofdcamera zorgt voor kwaliteitsbeelden en is in staat om gemakkelijk groepfoto's en landfoto's te maken door zijn ultrabreedcamera. De Xiaomi Redmi Note 10S heeft een 5.000 mAh.
  CameraDe Xiaomi Redmi Note 10S kunnen gebruikers verbluffende foto's en video's maken met de achterste quad-camera. Met een 64MP hoofdcamera, 2MP macrocamera en 2MP dieptesensor biedt de Xiaomi Redmi Note 10S kwaliteitsbeelden, terwijl de 8 MP ultrabrede sensor met een gezichtsveld van 118 graden gebruikers in staat stelt gemakkelijk groepfoto's en landschapsfoto's te maken. De nieuwe Pro Time-lapse modus werkt in ongunstige lichtomstandigheden, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken of de kwaliteit in gevaar komt wanneer de time-lapse overgaat van dag naar nacht. Maar de Redmi Note 10S houdt daar niet op. Gebruikers die graag 's nachts fotograferen zullen blij zijn met de nachtmodus van het apparaat, die ongelooflijke nachtbeelden produceert omdat deze automatisch de kleur en belichting aanpast en verbetert.

  SchermDe Xiaomi Redmi Note 10S heeft een 6,43-inch AMOLED display en is net zo opwindend om naar te kijken als om te gebruiken. Het uitgebalanceerde scherm zonder rand heeft een indrukwekkende beeldverhouding. Dubbele luidsprekers bevinden zich zowel aan de boven- als onderkant van het apparaat die een unieke stereo-ervaring bieden en de gebruikers een meer meeslepende geluidservaring geeft. De vingerafdruksensor ligt vlak tegen de zijkant van het apparaat, waardoor het zowel naadloos geïntegreerd als comfortabel in gebruik is.

  PrestatieDe Xiaomi Redmi Note 10S is ontworpen voor de ultieme game-ervaring. De GPU-prestaties zijn 31% beter dan die van de vorige generatie en zullen gemakkelijk voldoen aan de behoeften van serieuzere gamers. Bovendien houdt de enorme batterij van 5.000 mAh het apparaat de hele dag ingeschakeld en dankzij de snelle oplaadmogelijkheden van 33W is het opstarten ee\en fluitje van een cent.

  233,00 233


  Titel: Xiaomi Redmi Note 10S - 128GB - Grijs
  Prijs: € 233,00
  Productcode: 9300000038359214


   

De Xiaomi Redmi Note 10S heeft een grote 6,43-inch scherm die net zo opwindend is om naar te kijken als om te gebruiken. De dubbele luidsprekers zorgen voor meer meeslepende gebruikerservaring. Het wordt geleverd in drie opvallende kleuren, zoals Onx....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top