Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

101Products® Stopcontact Beveiliging - Zelfklevend • 101Products® Stopcontact Beveiliging - Zelfklevend - 16 stuks - Stopcontactbeschermers

  101Products® Stopcontact Beveiliging - Zelfklevend Het was zo lekker veilig, die eerste paar maanden in de box. Maar nu je kleintje nieuwsgierig door het huis tijgert, liggen er ineens allerlei gevaren op de loer. Je huis kind-proof maken? Zorg in ieder geval voor goede stopcontactbeveiliging van 101Products! Door stopcontacten te beveiligen, voorkom je dat je kind speelgoed, vingertjes of andere dingen in het stopcontact wurmt. Natuurlijk hoef je niet je hele huis te beveiligen. Bescherm de stopcontacten op plekken waar je kind vaak komt of makkelijk bij kan, zoals in de woon- en slaapkamer. Ook alle stopcontacten lager dan anderhalve meter vanaf de vloer kun je beter beschermen.

  ✅ Hoogste kwaliteit 3M zelfklevende plakstrip
  ✅ Ideaal voor elk stopcontact
  ✅ Gemakkelijk aan te brengen
  ✅ Handige draaimechanisme Zelfklevend - 3M Premium kwaliteit

  De 101Products® zelfklevende stopcontactbeveiligers zijn voorzien van de best klevende tape die er op dit moment te vinden is. De blauwe 3M sticker op de de achterkant zorgt ervoor dat de stopcontact beveiliger extra stevig op zijn plek blijft zitten. Het is onmogelijk voor baby's of kinderen om deze stopcontactbeveiliger te verwijderen, maar heel gemakkelijk voor ouders om de stopcontact nog steeds te gebruiken dankzij zijn handige draaimechanisme.

  Stopcontacten zijn nog steeds bruikbaar
  Op onze stopcontact beveiliger, ook wel ‘kinderveilige wandcontactdoos’ genoemd, zit een vast afdekplaatje dat de opening van het stopcontact bedekt. Door de handige draaimechanisme kan er met minimale inspanning een stekker al draaiend in het stopcontact worden geschoven. Zo’n afdekplaatje gaat alleen opzij als je met een stekker beide openingen tegelijk aandrukt. Voor jezelf is zo’n stopcontact misschien even wennen, maar voor een kind is het vrijwel onmogelijk om er iets in te proppen.
  Gebruiksvriendelijk De 101Products® stopcontactbeveiligers zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bevestigen. Binnen enkele seconden is de stopcontactbeveiliger gemonteerd. Bevestigd zonder beschadeging van de stopcontact, hecht stevig en laat na verwijderen geen sporen achter. Het discrete witte uiterlijk van de stopcontactbeveiliger past zich naadloos aan iedere interieur aan.

  100% Geld terug garantie
  We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet volledig tevreden bent met één van onze producten zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

  Let op: de stopcontactbeveiligers zijn enkel en alleen geschikt voor Nederlandse stopcontacten.

  12,99


  Titel: 101Products® Stopcontact Beveiliging - Zelfklevend
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9300000001971993


   

Het was zo lekker veilig, die eerste paar maanden in de box. Maar nu je kleintje nieuwsgierig door het huis tijgert, liggen er ineens allerlei gevaren op de loer. Je huis kind-proof maken? Zorg in ieder geval voor goede stopcontactbeveiliging van 10....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top