Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Time Clocks (CD) • Time Clocks (CD)

  Time Clocks (CD) Gitaarvirtuoos Joe Bonamassa brengt zijn van een gloednieuwe studioalbum 'Time Clocks' uit. Het album, dat werd opgenomen in New York City, neemt Joe mee terug naar zijn vroege roots en toont hem tegelijkertijd op het hoogtepunt van zijn ongeëvenaarde Blues Rock-vaardigheid. Bekend als de man in het pak, door velen geliefd als de ultieme gitaarheld en door critici geciteerd als "'s werelds grootste bluesgitarist" (Guitar World), heeft het muziekmeesterbrein op de een of andere manier nog een nieuw niveau kunstenaarschap weten aan te boren.

  'Time Clocks' is een muziekcollectie die een nieuw licht werpt op Joe's leven als wereldreiziger, constant aan het creëren en altijd op de vlucht. Zoals "Notches" en "The Heart That Never Waits" suggereren, laat dit album zien dat, hoewel Joe de minder bereisde weg koos, het hem uiteindelijk naar succes heeft geleid. En hij deinst niet snel terug. Zijn nieuwe geluid heeft een rauwe en vitale toon, gecombineerd met een vastberaden vaardigheid die alleen kan worden bereikt door jaren van doorzettingsvermogen en onverzettelijke toewijding. 'Time Clocks' toont Joe’s niet aflatende evolutie terwijl hij vooruit blijft gaan, genres buigt, muren afbreekt en de wetten van de muziekindustrie trotseert.

  Voor het opnemen van het nieuwe studioalbum ging Bonamassa de studio in met zijn vaste producer Kevin Shirley en manager/zakenpartner Roy Weisman als uitvoerend producent. Opgenomen in New York City in Germano Studios/The Hit Factory bestaat de band uit Steve Mackey (bas), Lachy Doley (piano), Bunna Lawrie (didgeridoo), Bobby Summerfield (percussie) en Anton Fig (drums en percussie, bekend van ‘Late Night with David Letterman’), samen met Mahalia Barnes, Juanita Tippins en Prinnie Stevens op achtergrondzang.

  21,99


  Titel: Time Clocks (CD)
  Prijs: € 21,99
  Productcode: 9300000048795959


   

Gitaarvirtuoos Joe Bonamassa brengt zijn van een gloednieuwe studioalbum 'Time Clocks' uit. Het album, dat werd opgenomen in New York City, neemt Joe mee terug naar zijn vroege roots en toont hem tegelijkertijd op het hoogtepunt van zijn ongeëvenaard....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top