Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MEDION AKOYA E62013 Desktop | Intel Core i5 | 8 GB


 • MEDION AKOYA E62013 Desktop | Intel Core i5 | 8 GB
  MEDION AKOYA E62013 Desktop | Intel Core i5 | 8 GB Veelzijdige verbeteraar
  De MEDION AKOYA E62013 is een veelzijdige multimedia-pc die uw dagelijks leven eenvoudigweg beter maakt zonder uw huishoudbudget te zwaar te maken. Bewerk foto's of video's met hoge snelheid, surf op internet, geniet van online streaming in hoge resolutie en wees productief. Met dit werkpaard kan je dit allemaal en nog makkelijker en haal je het beste uit de digitale wereld. Innerlijke waarden waar je op kunt rekenen
  De Intel® Core™ i5-10400 processor van de tiende generatie zorgt voor de sterke prestaties van de MEDION AKOYA E62013. Dankzij de 512 GB SSD reageren het voorgeïnstalleerde Windows 10 Home besturingssysteem en je favoriete apps snel. Chique entertainer
  Of het nu in de woonkamer of op het bureau is - je hoeft de MEDION AKOYA E62013 niet te verbergen. De eenvoudige maar elegante behuizing maakt het een echt juweeltje.

  Intel® Core™ i5-processor
  Deze processor geeft je prima prestaties op het gebied van rauwe rekenkracht, multimedia en games.
  Deze CPU is ruim snel genoeg om je zorgeloos te laten gamen. En als je dat wil kan je met gemak al je school- of kantoor -werk ook erop doen.

  Windows 10 Home
  Windows 10 Home - Stel hogere eisen aan een nieuwe computer met een SSD
  Moderne computers zien er anders uit omdat ze anders zijn. Dankzij solid-state drives (SSD's) en de nieuwste technologie bieden ze snelheid, veiligheid, duurzaamheid en een geweldig ontwerp.

  512 GB SSD
  Sneller dankzij SSD-technologie.
  De SSD harde schijf met 512 GB geheugen is supersnel en versnelt jouw systeem door de opstart- en laadtijd te verkorten. Je kan dus direct na het aanzetten van je computer aan de slag.


  8 GB DDR4-geheugen
  Hoogwaardig hoofdgeheugen Dankzij de hogere klokfrequentie werkt het DDR4 RAM van het systeem veel sneller en versnelt het de laadtijd van je programma's. Tegelijkertijd bespaart het DDR4-geheugen energie door een lagere spanning en is het veel efficiënter.

  Intel Wi-Fi 6
  Snel en toekomstbestendig: De geïntegreerde Wi-Fi 6 biedt je maximale WiFi prestaties voor draadloze en veilige netwerkverbindingen op het hoogste niveau.

  Intel® UHD graphics brengen entertainment tot leven dynamisch, vloeiend, helder.
  Intel® UHD-graphics zorgen voor indrukwekkende beelden. Ervaar hoe video's en populaire games tot leven komen met een dynamische, vloeiende helderheid. Dompel jezelf direct onder in gedetailleerde foto- en videobewerking. Krijg de visuele prestaties die aan je verwachtingen voldoen. Deze onboard videokaart is zelfs krachtig genoeg voor het afspelen van ultra-HD (4K) films.

  Hot-Swap harde schijf verwisselbaar frame
  Gemakkelijke uitwisseling van harde schijven, zelfs tijdens het gebruik. Perfect voor databack-up, gegevensuitwisseling en alternatieve besturingssystemen.
  Aanvullende harde schijf niet inbegrepen in de levering.

  McAfee® LiveSafe™ - 30 dagen gratis proefversie
  Gratis proefversie van 30 dagen vooraf geïnstalleerd. Bescherming voor je gegevens, identiteit en privacy op alle pc's, smartphones en tablets in huis. Registreer je gratis proefversie om optimaal te profiteren.

  549


  Titel: MEDION AKOYA E62013 Desktop | Intel Core i5 | 8 GB
  Prijs: € 549,00
  Productcode: 9300000042871381


   

Veelzijdige verbeteraar
De MEDION AKOYA E62013 is een veelzijdige multimedia-pc die uw dagelijks leven eenvoudigweg beter maakt zonder uw huishoudbudget te zwaar te maken. Bewerk foto's of video's met hoge snelheid, surf op internet, geniet van onl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top