Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch SMS2HTW54E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse


 • Bosch SMS2HTW54E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse
  Bosch SMS2HTW54E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse De warmtewisselaar in de Bosch SMS2HTW54E vrijstaande vaatwasser, zorgt altijd voor de optimale temperatuur en dus het beste resultaat. Hierbij meet AquaSensor de hoeveelheid vaat en past daar het waterniveau op aan. Kies het intensieve programma voor het verwijderen van aangekoekte resten en ExtraDroog voor moeilijk te drogen vaat. Zodra de vaatwasser vies is kan je dit reinigen met het machineCare programma. Ben je opzoek naar nog meer gemak? dan is de vaatwasser ook te bedienen met de HomeConnect app. Voordelen HomeConnect app ExtraDroog Starttijdkeuze Nadelen Met ruimte voor 12 couverts is deze vaatwasser niet heel groot

  HomeConnect, app op je smartphone Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.

  Kenmerken van de Bosch SMS2HTW54E
  HomeConnect app - ExtraDroog - HalveBelading - Doseerassistent - Voorspoelen - machineCare - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - Resttijdindicatie - vario korven - EasySlide - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - aquaStop - Zelfreinigend filter - Starttijdkeuze - Kinderbeveiliging Programma's
  Eco50 °C,Auto45-65 °C,Intensief70 °C,Snel65 °C,Stil50 °C,Favoriet Home Connect,Extra Droog,Halve Belading MachineCare Voorspoelen

  479


  Titel: Bosch SMS2HTW54E - Serie 2 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 479,00
  Productcode: 9300000023509861


   

De warmtewisselaar in de Bosch SMS2HTW54E vrijstaande vaatwasser, zorgt altijd voor de optimale temperatuur en dus het beste resultaat. Hierbij meet AquaSensor de hoeveelheid vaat en past daar het waterniveau op aan. Kies het intensieve programma vo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top