Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tecknet USB-C naar Internet / Ethernet LAN Netwerk


 • Tecknet USB-C naar Internet / Ethernet LAN Netwerk
  Tecknet USB-C naar Internet / Ethernet LAN Netwerk ✔ 1000 Mbps Ethernet-netwerken: Geniet van de supersnelle netwerksnelheden en de betrouwbaarheid van een bekabelde verbinding. Ondersteunt USB 3.1 gegevensoverdrachtssnelheid tot 5 Gbps voor 10/100/1000 Mbps ethernet-netwerken.
  ✔ USB-C & Thunderbolt 3: Deze omkeerbare USB Ethernet-adapter ondersteunt USB-C-computers die zijn uitgerust met Thunderbolt 3 en biedt een RJ-45-poort die 10/100 / 1000BASE-T-netwerken ondersteunt.
  ✔ Draadloos alternatief: Verbinding maken met internet in dode zones van wifi, grote videobestanden streamen of een software-upgrade downloaden via een bekabeld thuisnetwerk of LAN op kantoor; USB 3.1 naar Ethernet-adapter biedt snellere gegevensoverdracht en betere beveiliging dan de meeste draadloze verbindingen.
  ✔ Universele compatibiliteit: Deze usb c naar ethernet-netwerkadapter is compatibel met Mac OS X of Windows-computers die zijn uitgerust met een USB 3.1 Type-C-poort zoals de nieuwe Macbook Retina (compatibel met Thunderbolt 3), Dell XPS, Google Chromebook Pixel.
  ✔ Plug & Play: Geen stuurprogramma's of externe voeding nodig, geen installatie Software vereist voor Mac- of Windows 10 / 8.1-systemen, sluit een Ethernet-kabel aan op deze adapter en steek de USB-C-connector in de USB-C-poort van uw computer en klaar.
  ✔ Diagnostische LED-indicatoren:
  Diagnostische LED-indicatoren op de USB-C naar Ethernet-adapter verifiëren de netwerkverbinding en de status van de gegevensoverdracht.

  In de doos:
  - USB C Gigabit Ethernet-adapter
  - Handleiding

  33,99 33,99


  Titel: Tecknet USB-C naar Internet / Ethernet LAN Netwerk
  Prijs: € 33,99
  Productcode: 9200000119009792


   

✔ 1000 Mbps Ethernet-netwerken: Geniet van de supersnelle netwerksnelheden en de betrouwbaarheid van een bekabelde verbinding. Ondersteunt USB 3.1 gegevensoverdrachtssnelheid tot 5 Gbps voor 10/100/1000 Mbps ethernet-netwerken.
✔ USB-C & Thunderbolt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top