Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

V88 Android 4K TV Box compatibel met Kodi - 1GB RA • V88 Android 4K TV Box compatibel met Kodi - 1GB RAM - 8GB Opslagruimte

  V88 Android 4K TV Box compatibel met Kodi - 1GB RA Wilt u de functies van uw televisie uitbreiden en zo talloze mogelijkheden creëren? Wilt u het mogelijk maken om alle films, series en sport gratis met ondertiteling te kijken? Dan is het tijd om een TV box te kopen!

  Met de TV box heeft u een aansluiting voor elk apparaat. Met behulp van het Android besturingssysteem kan u talloze applicaties downloaden via de Google Playstore. Dit betekent dat u dus gratis films, series en sport kunt kijken, maar het is dus ook mogelijk te gamen.

  De krachtige en compacte TV box is perfect voor mensen zonder schotel. Genieten van al uw favoriete zenders en media vanaf uw eigen netwerk. De met internet verbonden TV box speelt onder andere digitale tv-zenders, streaming video en video on demand af.

  Het besturingssysteem Android installeren wij voor u alvast voor, hierbij heeft u de mogelijkheid om uit talloze add-ons te kiezen waaronder bijvoorbeeld Netflix en Kodi die het mogelijk maken films, series, sport en programma's te kijken.

  Naast de films, series en sport kan u ook gewoon surfen op het internet. Zo is het mogelijk Facebook, Twitter, Skype, Instagram etc. te downloaden. Bovendien ondersteunt de TV box 3D games! Deze TV Box maakt uw televisie zo nog veel uitgebreider dan een Smart TV!

  - Model: V88
  - Besturingssysteem (OS): Android 5.1
  - Standaardapplicaties: Kodi
  - CPU: Rockchip 3229 Quad-Core 1.5GHz
  - Ondersteuning: HDMI
  - WiFi: 802.11 b/g/n
  - Stofdicht: Ja
  - Pakket bevat:
  1x TV box
  1x Afstandsbediening
  1x Oplaadkabel
  1x HDMI-kabel
  1x Handleiding

  39,95


  Titel: V88 Android 4K TV Box compatibel met Kodi - 1GB RA
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9200000074660376


   

Wilt u de functies van uw televisie uitbreiden en zo talloze mogelijkheden creëren? Wilt u het mogelijk maken om alle films, series en sport gratis met ondertiteling te kijken? Dan is het tijd om een TV box te kopen!

Met de TV box heeft u een aans....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top