Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Interstellar (4K Ultra HD Blu-ray)


 • Interstellar (4K Ultra HD Blu-ray)
  Interstellar (4K Ultra HD Blu-ray) Interstellar is wederom een meesterwerk van Christopher Nolan, waarbij je bij de aftiteling met meer vragen zit, dan toen je aan de film begon.

  Over de film
  Oscar-winnaar Matthew McConaughey speelt ex-piloot Cooper, die nu als boer door het leven gaat. Hij laat zijn familie en een ten onder gaande Aarde achter om een expeditie te leiden ver buiten dit melkwegstelsel, om erachter te komen of er voor de mensheid een toekomst achter de sterren is. Oscar-winnaar Anne Hathaway en Jessica Chastain (genomineerd voor een Oscar) spelen ook een rol in deze mijlpaal, die door Lou Lumenick van de New York Post "één van de meest geweldige filmervaringen van deze eeuw tot nu toe' genoemd werd.

  Christopher Nolan
  Interstellar is een film van regisseur Christopher Nolan. Nolan leverde al eerder prachtfilms waaronder Inception en de The Dark Knight-trilogie. Zijn films staan bekend om de ingewikkelde plots en zetten je hoe dan ook aan het denken. Interstellar is daar zeker geen uitzondering op.

  26,99


  Titel: Interstellar (4K Ultra HD Blu-ray)
  Prijs: € 26,99
  Productcode: 9200000079716508


   

Interstellar is wederom een meesterwerk van Christopher Nolan, waarbij je bij de aftiteling met meer vragen zit, dan toen je aan de film begon.

Over de film
Oscar-winnaar Matthew McConaughey speelt ex-piloot Cooper, die nu als boer door het leven....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top