Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SMH4HCX48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser • Bosch SMH4HCX48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser

  Bosch SMH4HCX48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser Dankzij de VarioScharnier die deze Bosch SMH4HCX48E inbouw vaatwasser heeft, is de vaatwasser in vele keukens integreerbaar. In totaal zijn er 6 programma's waaronder een intensief programma voor het verwijderen van hardnekkige resten. Voor moeilijk te drogen vaat is er een ExtraDroog functie om beter te drogen of kies SpeedPerfect+ om programma's tot 65% te verkorten. De warmtewisselaar zorgt voor de optimale temperatuur en de varioLade en flex korven voor nog meer flexibiliteit met je ruimte. VoordelenHomeConnect appvarioScharnierStarttijdkeuzeNadelenBeschikt niet over binnenverlichting


  ExtraDry, droogt plastic vaatPlastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  VarioScharnier, perfecte aansluitingDeze volledig geïntegreerde vaatwasser beschikt over een VarioScharnier systeem. Via dit systeem wordt er een oplossing gegeven om vaatwassers perfect te laten aansluiten in vele keukens. Het volledig geïntegreerde frontpaneel wordt bij het openen een stukje omhoog getild, waardoor de deur niet blijft hangen maar voor alsnog volledig geopend kan worden.
  VarioLade, voor meer ruimteBovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
  HomeConnect, app op je smartphoneMet de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  ActiveWater, verbruik minder waterMet de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.
  DoseerAssistentVaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  De juiste temperatuurKostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  RackMaticVerstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.

  Kenmerken van de Bosch SMH4HCX48E
  HomeConnect app - ExtraDroog - Halve belading - SpeedPerfect+ - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor - varioScharnier - Status Light - Resttijdindicatie - varioLade - EasySlide - rackmatic - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Starttijdkeuze - AquaStop Programma's
  Eco50 °C,Auto45-65 °C,Intensief70 °C,Snel65 °C,Stil50 °C,FavorietHome Connect,Extra Droog,Halve Belading,SpeedPerfect+machineCareVoorspoelen

  829,22


  Titel: Bosch SMH4HCX48E - Serie 4 - Inbouw vaatwasser
  Prijs: € 829,22
  Productcode: 9300000011594340


   

Dankzij de VarioScharnier die deze Bosch SMH4HCX48E inbouw vaatwasser heeft, is de vaatwasser in vele keukens integreerbaar. In totaal zijn er 6 programma's waaronder een intensief programma voor het verwijderen van hardnekkige resten. Voor moeili....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top