Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Aangenaam Klassiek 2021 (CD)


 • Aangenaam Klassiek 2021 (CD)
  Aangenaam Klassiek 2021 (CD) Hoe vaak hebben we gedacht aan de combinatie klassieke muziek en kunst? Voor deze editie hebben we een uniek geschenk kunnen samenstellen. Een samenwerking met 11 musea uit de provincies van Nederland: via Groningen naar Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Overijssel en Utrecht. Daarna door naar Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en tenslotte Limburg. Uit deze provincies zijn elf musea geselecteerd die zich met een speciaal verhaal over een bijzondere tentoonstelling of een bijzonder schilderij presenteren.

  Deze verhalen worden vervolgens verbonden aan klassieke muziek. Het gaat tenslotte over muziek. Van elke cd die gekoppeld is aan een verhaal staat
  een track op de geschenk-cd. Deze cd is alleen verkrijgbaar bij aanschaf van Aangenaam Klassiek 2021, de cd is niet te streamen. Een unieke combinatie kunst en muziek om veelvuldig te bekijken en te beluisteren.

  In dit luxe hardcovermediaboek verder de 2 cd’s Aangenaam Klassiek met tracks van alle actietitels uit de campagne Aangenaam Klassiek.

  18,99


  Titel: Aangenaam Klassiek 2021 (CD)
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9300000050707906


   

Hoe vaak hebben we gedacht aan de combinatie klassieke muziek en kunst? Voor deze editie hebben we een uniek geschenk kunnen samenstellen. Een samenwerking met 11 musea uit de provincies van Nederland: via Groningen naar Friesland, Drenthe, Noord-Hol....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top