Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Blue Monkey Game PC: Ryzen 5 - GTX 1650 - 16 GB RG • Blue Monkey Game PC: Ryzen 5 - GTX 1650 - 16 GB RGB DDR4 - 480 GB SSD - 1 TB HDD - Wifi

  Blue Monkey Game PC: Ryzen 5 - GTX 1650 - 16 GB RG Op zoek naar een snelle Game PC voor een goede prijs? Dit systeem is ideaal voor het hele gezin. Of het nu voor thuiswerken, huiswerk of gamen is deze PC kan het allemaal. De PC is stekkerklaar. Dus uitpakken, aansluiten en klaar voor gebruik.

  Speel je graag Fortnite? Met deze PC speel je Fortnite gemiddeld met 200 FPS op toernooi instellingen (low setting en Epic viewing distance op Full HD) . Geen zin in Fortnite? Geen probleem. Dit syteem is ook uitermate geschikt voor Minecraft, CS GO, GTA V, PUBG, FIFA, Call of Duty warfare en eigenlijk elk spel wel wat momenteel te koop is.

  Deze PC biedt jarenlang speelplezier en kan alle huidige games makkelijk spelen. De PC komt met een snelle Ryzen 5 processor, super snel 16 GB ddr4 RGB geheugen. Omdat de behuizing een zijpaneel van glas heeft, kun je in de kast kijken. Dit geheugen heeft RBG verlichting en is met software aan te passen aan de kleuren van je behuizing. De PC komt met een hele snelle 480 GB SSD. Daarnaast heb je voor grote games of de opslag van foto's en films nog een 1 TB harddisk. Door de SSD start de PC nog sneller op en gaan dagelijkse dingen als internet, games en standaard handelingen lekker vloeiend en snel. Dit systeem beschikt over een snelle gtx 1650 met 4 GB grafisch geheugen. Deze grafische kaart bied prima prestaties voor een hele goede prijs daarom is deze kaart uitermate geschikt voor deze instap PC

  Met de TG4 ATX RGB-midi tower kun je je hardware met elegant glas en rijke kleuren omhullen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het voor- en zijpaneel van gehard glas en de vier voorgeïnstalleerde 120mm-ledfans. Blikvanger in 16,8 miljoen kleuren. De TG4 RGB wordt geleverd met drie adresseerbare ledfans achter het voorpaneel en één op het achterpaneel al voorgeïnstalleerd. Deze kunnen gemakkelijk en creatief in 16,8 miljoen kleuren worden verlicht met een moederbord dat beschikt over headers voor adresseerbare leds (pintoewijzing 5V-D-coded-G of 5V-D-G). Als deze moederbordaansluiting niet beschikbaar is, kan de resetschakelaar van de behuizing worden gebruikt om veertien lichteffecten in te stellen. Verder komt deze pc met een officiële, Nederlandstalige Windows 10 versie. Specificaties van de PC:
  Moederbord: A320M-K
  Processor: Ryzen 5 2600
  Voeding: 450 Watt SL-500 80 Plus
  VGA: GTX 1650 4GB
  Geheugen: 16 GB DDR4 RGB
  Opslag: 480GB SSD
  WiFi Waarom een PC van Blue Monkey?
  We bieden kwaliteits PC’s van bekende, gerenommeerde merken. Alle PC’s zijn uitvoerig getest en komen met jaar garantie. We zijn een jong, klein Nederlands bedrijf en hebben een passie voor alles wat met computers en gaming te maken heeft. Bij ons stopt de service niet na de verkoop, daar beginnen we pas. PC gekocht maar u komt ergens toch niet uit? Neem gerust contact met ons op en we lossen het graag voor u op.

  865


  Titel: Blue Monkey Game PC: Ryzen 5 - GTX 1650 - 16 GB RG
  Prijs: € 865,00
  Productcode: 9300000026503845


   

Op zoek naar een snelle Game PC voor een goede prijs? Dit systeem is ideaal voor het hele gezin. Of het nu voor thuiswerken, huiswerk of gamen is deze PC kan het allemaal. De PC is stekkerklaar. Dus uitpakken, aansluiten en klaar voor gebruik.

Sp....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top