Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Alpine SleepDeep - Oordoppen slapen - Maximale gel • Alpine SleepDeep - Oordoppen slapen - Maximale geluidsdemping - Perfect voor zijslapers - 27dB SNR - Medium size - 1 paar

  Alpine SleepDeep - Oordoppen slapen - Maximale gel Ervaar de rust van ononderbroken slaap met SleepDeep oordopjes. Deze geluiddempende oordopjes voor lichte slapers zijn ontworpen voor ultiem comfort en geluidsdemping. Met een unieke 3D-ovale vorm en ruisonderdrukkende gel, vormen ze zich perfect naar je oren en bieden ze een volledige dekking voor maximale ruisonderdrukking tot 27 dB. Uniek ontwerp voor comfort De SleepDeep oordopjes zijn uniek ontworpen met een revolutionaire 3D ovale vorm die zich aanpast aan de natuurlijke vorm van uw gehoorgang. Deze oordopjes zijn ideaal voor zijslapers en bieden ongeëvenaard comfort gedurende de hele nacht. Beschikbaar in 3 maten Mini - Speciaal voor Kleinere Gehoorgangen Multi - Inclusief Reguliere en Mini Maat - Ideaal voor Eerste Keer Gebruikers Regular - Reguliere Maat - Bewezen Comfort Superieure Geluidsreductie Met een unieke gel voor geluidsreductie zorgen onze oordopjes voor een rustige slaapomgeving door ongewenst geluid effectief te dempen. Ervaar het hoogste niveau van snurkgeluidreductie met SleepDeep.
  Premium Kwaliteit Na 2 jaar uitgebreid onderzoek ontwikkeld, biedt SleepDeep superieure gehoorbescherming tijdens de slaap. Onze oordopjes blijven de hele nacht goed zitten zonder rechtop te gaan zitten. De SleepDeep oordopjes zijn ideaal voor zijslapers en zorgen ervoor dat elk geluid een verre herinnering wordt, zelfs het meest hardnekkige snurkgeluid. En het beste deel? Ze zijn herbruikbaar.
  Aanpasbaar en Hypoallergeen De SleepDeep oordopgel is aanpasbaar voor een perfecte pasvorm en is hypoallergeen, waardoor het veilig is voor iedereen om te gebruiken. Geniet van ononderbroken slaap met de perfecte balans tussen comfort en bescherming.
  Effectieve Geluidsdemping SleepDeep oordopjes zijn ontworpen voor optimale demping van geluid en zijn uw beste keuze voor een ongestoorde en rustige slaap. Investeer in uw slaapgezondheid met onze hoogwaardige slaapoordopjes. Al onze producten zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Internationaal karakter, Dutch Design: daar zijn we trots op.

  14,65 14,65


  Titel: Alpine SleepDeep - Oordoppen slapen - Maximale gel
  Prijs: € 14,65
  Productcode: 9300000043911217


   

Ervaar de rust van ononderbroken slaap met SleepDeep oordopjes. Deze geluiddempende oordopjes voor lichte slapers zijn ontworpen voor ultiem comfort en geluidsdemping. Met een unieke 3D-ovale vorm en ruisonderdrukkende gel, vormen ze zich perfect naa....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top