Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Zwitsal Luiers Junior - Maat 5 - 162 stuks - Voord


 • Zwitsal Luiers Junior - Maat 5 - 162 stuks - Voord
  Zwitsal Luiers Junior - Maat 5 - 162 stuks - Voord Zwitsal Maat 5 (Junior) Zachte Luiers zijn gemaakt van ultrazacht, comfortabel materiaal en houden de billetjes langdurig droog, geschikt voor baby's van 11 tot 23 kg.

  Zwitsal Maat 5 (Junior) Zachte Luiers voor baby's van 11 tot 23 kg Comfortabele zachte pasvorm, gemaakt van ultra zacht, comfortabel materiaal Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid Optimale vochtverdeling, de luier absorbeert optimaal Langdurig droge billetjes, dag en nacht, blijft tot wel 12 uur droog Zwitsal luiers worden duurzaam geproduceerd
  Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben wij al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. De Zwitsal Maat 5 (Junior) Zachte Luiers zijn geschikt voor baby's van 11 tot 23 kg. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kindje, zowel overdag als 's nachts tot wel 12 uur droog.

  De luiers hebben een comfortabele pasvorm met flexibele, zachte plakstrips die comfortabel aansluiten rond het buikje. De zachte en hoge randjes helpen het doorlekken van de luier voorkomen. Zwitsal luiers zijn bovendien dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en ontwikkeld om de kans op allergie en huidirritatie te minimaliseren.

  Zwitsal wil niet alleen het zachtste voor de billetjes, maar onze luiers behoren ook tot de meest milieuvriendelijke wegwerpluiers. De luiers worden namelijk geproduceerd met 100% windenergie en 95% van het productieafval wordt tijdens het productieproces hergebruikt. Zwitsal luiers zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel. Daarnaast bestaat de verpakking voor meer dan 50% uit bioplastic en draagt het I'm Green logo. De luiers zijn parfumvrij.

  Mis je de Zwitsal geur? Leg dan wat Robijn Zwitsal geurbuiltjes met Zwitsal geur bij de luiers, zo blijf je de heerlijke geur houden. Houd de geurbuiltjes wel altijd buiten het bereik van kinderhandjes (en lees de gebruiksaanwijzing). De Zwitsal Zachte Luiers zijn verkrijgbaar in maandboxen, in maat 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6.

  65,99 33


  Titel: Zwitsal Luiers Junior - Maat 5 - 162 stuks - Voord
  Prijs: € 33,00
  Productcode: 9300000034123262


   

Zwitsal Maat 5 (Junior) Zachte Luiers zijn gemaakt van ultrazacht, comfortabel materiaal en houden de billetjes langdurig droog, geschikt voor baby's van 11 tot 23 kg.

Zwitsal Maat 5 (Junior) Zachte Luiers voor baby's van 11 tot 23 kg Comfortabe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top