Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Wasgij Destiny 7 Special Team Alzheimer puzzel - 1


 • Wasgij Destiny 7 Special Team Alzheimer puzzel - 1
  Wasgij Destiny 7 Special Team Alzheimer puzzel - 1 Daag je brein uit en puzzel voor het goede doel met deze Wasgij Destiny Special Team Alzheimer legpuzzel!
  Het is gezond om je hersenen te blijven uitdagen. Puzzelen houdt je brein fit en traint je geheugen. Een Wasgij Puzzel is extra uitdagend; met dit unieke concept puzzel je niet wat je ziet op de doos maar gebruik je verbeeldingskracht om de toekomst te puzzelen! Deze legpuzzel komt uit de oude doos; hoe zou de toekomst zich uitrollen voor deze rock ‘n’ rollers? Wordt het ruig of wordt het roestig? Kenmerken:
  Extra uitdagende legpuzzel van 1000 stukjes Uniek concept: puzzel niet wat je ziet maar gebruik je verbeelding om de toekomst te puzzelen! Voor elke verkochte puzzel wordt er €5 aan Team Alzheimer gedoneerd Puzzel en steun team Alzheimer
  Jumbo, bol.com en Team Alzheimer hebben de handen ineengeslagen om samen geld in te zamelen. Voor elke verkochte puzzel doneren Jumbo en bol.com €5 aan Team Alzheimer. Zo steunt u met de aankoop van deze puzzel wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, behandeling en genezing van de ziekte van Alzheimer.

  Bezoek de website via www.teamalzheimer.nl om meer te weten te komen over het onderzoek en de verschillende initiatieven van Team Alzheimer die dit onderzoek ondersteunen. Op weg naar een medicijn tegen de ziekte van Alzheimer. Samen.

  Over de ziekte van Alzheimer en Team Alzheimer
  Als je Alzheimer hebt, vergeet je een hoop. En verlies je nog meer. Spullen. Woorden. De functie van dingen. Verbinding met de mensen waar je van houdt. Karaktertrekjes die jou jóu maken. De zin van het leven. Je waardigheid. Jezelf.

  Dementie is de snelst groeiende doodsoorzaak in Nederland, elke 10 minuten komt er een patiënt bij. De ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Om een oplossing voor Alzheimer te vinden is veel onderzoek nodig. En voor dat onderzoek is geld nodig. Team Alzheimer heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar alle vormen van dementie.

  17,99 17,99


  Titel: Wasgij Destiny 7 Special Team Alzheimer puzzel - 1
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000042187408


   

Daag je brein uit en puzzel voor het goede doel met deze Wasgij Destiny Special Team Alzheimer legpuzzel!
Het is gezond om je hersenen te blijven uitdagen. Puzzelen houdt je brein fit en traint je geheugen. Een Wasgij Puzzel is extra uitdagend; me....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top