Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

3D Pen - Starterspakket met 29m Filament + 3D Teke • 3D Pen - Starterspakket met 29m Filament + 3D Tekenmat + Vingerbeschermers + NL Handleiding + Penhouder - 2x10m & 1x9m Vullingen - 3D Printer - Blauw

  3D Pen - Starterspakket met 29m Filament + 3D Teke Een 2D-tekening tot leven brengen? Met deze 3D-pen is het mogelijk. Neem afscheid van de ‘saaie’ A4-velletjes en ga de hoogte in, de breedte of zelfs de diepte. Het is met een beetje creativiteit allemaal mogelijk.
  Hoewel men bij het werkwoord tekenen vrijwel direct aan kinderen denkt, is dit ontwerp ook zeer geschikt voor volwassenen. Van het maken van schattige knutselwerkjes tot lastige projecten of simpel opvulwerk: de 3D-pen kan voor verschillende doeleinden worden ingezet.

  Wie de tekenpen bestelt, krijgt daar een compleet pakket aan benodigdheden bij. Denk aan 29 meter aan verschillende kleuren filament, een oplader, een siliconen matje waar mee geoefend of gespeeld kan worden, twee vingerbeschermers, een houder voor de 3D pen en een handleiding in zowel Nederlandse als Engelse taal. Oftewel: alles wat je nodig hebt bij het maken van een creatief kunstwerk. Dit zijn de voordelen: De snelheid van de pen kan stapsgewijs worden aangepast, waardoor zelfs de meest precieze werkjes kunnen worden gemaakt De pen is voorzien van grote knoppen, heeft een ergonomisch ontwerp en schakelt zichzelf na verloop van tijd uit Het gaat om een startersset, die dankzij alle meegeleverde benodigdheden direct gebruikt kan worden

  34,95 34,95


  Titel: 3D Pen - Starterspakket met 29m Filament + 3D Teke
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000047243814


   

Een 2D-tekening tot leven brengen? Met deze 3D-pen is het mogelijk. Neem afscheid van de ‘saaie’ A4-velletjes en ga de hoogte in, de breedte of zelfs de diepte. Het is met een beetje creativiteit allemaal mogelijk.
Hoewel men bij het werkwoord ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top