Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TCL 43AP610 - 43 inch - 4K LED - 2020


 • TCL 43AP610 - 43 inch - 4K LED - 2020
  TCL 43AP610 - 43 inch - 4K LED - 2020 Breng entertainment tot leven in een miljard kleuren met de TCL 43AP610 - 4K QLED TV. Deze televisie heeft een beeldschermdiagonaal van 109 cm (43 inch) en waarmee je speciale filmeffecten onder de aandacht kan brengen. Kijk naar de nieuwste shows in een betere resolutie en geniet van gaming met verbeterde details en een levendige weergave.

  Quantum Dot
  Quantum Dot-technologie biedt een onberispelijke beeldkwaliteit door het kleurvolume te verbeteren en geeft u pure, levensechte beelden. En allemaal gereproduceerd met een buitengewone 3D-achtige diepte, zodat je volledig wordt ondergedompeld in elke scène.

  4K HDR 10+
  HDR10+ tilt de beeldkwaliteit naar een opvallend nieuw niveau. De verhoogde kleur, verbluffende helderheid en verbeterd contrast verleggen de grenzen van helderheid en diepte, zodat je je favoriete show in al zijn adembenemende beste tijden zult zien.

  Clear Motion Rate (CMR)
  Als alles vol actie zit, wil je geen detail missen. Clear Motion Rate-technologie komt op de plaat terwijl u naar sport of snelle shows of films kijkt. Helpt bewegingsonscherpte te verminderen en bewegingssporen tot een minimum te beperken - uw kijkervaring zal altijd kristalhelder zijn.

  Dolby Vision
  Transformeer je kijkervaring met Dolby Vision. Dolby Vision geeft je meer natuurlijk levendige kleuren, buitengewone helderheid, diepere donkere tinten en een beter gebalanceerd beeld in vergelijking met standaard HD, waardoor je kijkervaring naar een verfijnder niveau wordt gebracht.

  Dolby Atmos
  Ervaar geluid met adembenemend realisme. Dolby Atmos biedt uitzonderlijke audio die je kamer vult en om en boven je heen stroomt, zodat je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van de actie, allemaal in het comfort van je eigen huis.

  Extra informatie:
  Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.

  Europese modellen
  Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.

  Garantie
  Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

  319


  Titel: TCL 43AP610 - 43 inch - 4K LED - 2020
  Prijs: € 319,00
  Productcode: 9300000016091323


   

Breng entertainment tot leven in een miljard kleuren met de TCL 43AP610 - 4K QLED TV. Deze televisie heeft een beeldschermdiagonaal van 109 cm (43 inch) en waarmee je speciale filmeffecten onder de aandacht kan brengen. Kijk naar de nieuwste shows in....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top