Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dove Cream Wash Zeep Pomp - 6 x 250 ml - Voordeelv


 • Dove Cream Wash Zeep Pomp - 6 x 250 ml - Voordeelv
  Dove Cream Wash Zeep Pomp - 6 x 250 ml - Voordeelv Dove Verzorgende Handzeep is een hydraterende zeep, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

  Dove Cream Wash Verzorgende Handzeep voor gezond uitziende handen De handzeep bevat de 1/4 hydraterende crème van Dove Dermatologisch getest Voor een mooie, gezond uitziende huid De milde zeep helpt de huid te beschermen tegen uitdrogen Dove Cream Wash Verzorgende Handzeep is geschikt voor de gevoelige huid
  Ontdek een zachte, gladde en stralende huid met Dove Cream Wash Verzorgende Handzeep. Deze crème zorgt ervoor dat je huid niet alleen goed schoon wordt, maar je huid tegelijkertijd gehydrateerd en gevoed wordt. Anders dan andere handzepen bevat Dove Verzorgende Handzeep de vertrouwde formule van Dove met 1/4 hydraterende crème die helpt de huid te beschermen tegen uitdrogen, met als resultaat zachte handen. En iedereen weet dat hydrateren de sleutel is tot een mooie gezond uitziende huid die de hele dag straalt. Dove droogt je huid niet uit zoals normale handzeep dat doet. Dove Verzorgende Handzeep voedt de huid en maakt je huid zacht en glad. Dove handzeep geeft je die extra boost, zodat jij je weer helemaal goed voelt, van top tot teen. Geniet van alle voordelen van de Dove Verzorgende Handzeep. Gebruik het in je dagelijkse routine als je je gezicht en lichaam wast, je huid zal je dankbaar zijn. Ook de gevoelige huid kan zich laten verwennen door deze heerlijke zeep van Dove. Start ook met het verwennen van jouw huid. We weten zeker dat je zult genieten van elk moment… Gun je huid een rijke hydraterende crème met het gemak van zeep, want dat is de Dove Verzorgende Handzeep.

  Als je graag nieuwe lichaamsverzorgingsproducten uitprobeert die goed zijn voor de planeet én voor je huid, dan hoef je niet verder te zoeken. Dove test nergens ter wereld op dieren en is door PETA gecertificeerd als Cruelty-Free, in overeenstemming met hun wereldwijde beleid voor dierproeven.

  18,24 14,49


  Titel: Dove Cream Wash Zeep Pomp - 6 x 250 ml - Voordeelv
  Prijs: € 14,49
  Productcode: 9200000032939854


   

Dove Verzorgende Handzeep is een hydraterende zeep, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Dove Cream Wash Verzorgende Handzeep voor gezond uitziende handen De handzeep bevat de 1/4 hydraterende crème van Dove Dermatologisch getest Voor een....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top